2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست
به خدا من حتی چادر هم می‌پوشم که بگم بد حجابی اینجوری فکر می‌کنه به خدا پسر عمم باهام حرف میزنع روم ...

عیب نداره عزیزم خدا بزرگه انشالله حل بشه 😘

من بهت افتخار میکنم که انقدر دختر خوبی هستی 😘

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیب نداره عزیزم خدا بزرگه انشالله حل بشه 😘 من بهت افتخار میکنم که انقدر دختر خوبی هستی 😘

عزیزم مرسی ، من واقعا حالم بده دوستای من الان دارن امتحان زبان میدم من دارم بدبختی میکشم 

عزیزم مرسی ، من واقعا حالم بده دوستای من الان دارن امتحان زبان میدم من دارم بدبختی میکشم 

انشالله به زودی زود حال دلت خوب بشه تو موفق میشی من مطمئنم آینده روشنی خواهی داشت همینکه جواب مادرتو نمیدی یعنی به کمال شعور رسیدی 😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله عاقبت بخیر بشی خوشگلم😍😘

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
انشالله به زودی زود حال دلت خوب بشه تو موفق میشی من مطمئنم آینده روشنی خواهی داشت همینکه جواب مادرتو ...

ممنون عزیزم بلاخره یکی رو پیدا کردم که خود واقعیم رو میشناسع

به خدا من حتی چادر هم می‌پوشم که بگم بد حجابی اینجوری فکر می‌کنه به خدا پسر عمم باهام حرف میزنع روم ...

شما خیلی دختر خوبی هستی

مادرتون احتمالا در گذشته زیاد سختی کشیده و مشکلات روانی و شخصیتی داربه دل نگیر حرفاشو

خیلی از مادرا یا پدرا اینطورن

فقط جوابشو نده و تندی نکن خودش ارووم میشه

شما خیلی دختر خوبی هستی مادرتون احتمالا در گذشته زیاد سختی کشیده و مشکلات روانی و شخصیتی داربه دل ن ...

عزیزم وقتی یکی در خونه رو روت قفل کنه مزارع بری کلاس زبان اون آدم نرمالی نیست من دلم‌خونه چشمام همیشه قرمزه از بس گریه میکنم

عزیزم وقتی یکی در خونه رو روت قفل کنه مزارع بری کلاس زبان اون آدم نرمالی نیست من دلم‌خونه چشمام همیش ...

منم همینو گفتم عزیزم

شما دختر خیلی خوبی هستی

مادرتون بیمارع

اگه میتونی مشاوره تلفنی رایگان بگیر

بچه اول خاک بر سر شده - خیر سرم بالا شهریم ، هفته ای تیم ساعت 

ببینید اولآ خودت رو با کلمات، بلانسبت شما خاک بر سر خطاب نکن ۲ شما باهوش وبا استعداد هستی، پس فکر از بین بردن خود را از سرت بیرون کن ۳ اون کلمات زشت رو برادرات از مادرت یاد گرفتن ۴ این مشکلات شما درسته در این سن ناچیز نیست، ولی از خدا غافل مشو؛اینم یه امتحان که شما در اون پیروز میشی ۵ اصلا با مادرت بحث وجدل نکن و بیخیال باش، به قول معروف طلا که پاکه چه منتش به خاکه ۶ خدا که میدونه شما بنده خوبش هستی، پس هرکسی چیزی گفت:اصلا ناراحت نشو، از هر دو گوش هات نشنیده بگیر  ۷ هر چیزی تاوانی داره پس آگر مادرت به شما توهین کرده حتما و بزودی تاوان میده و رسوا میشه ۷ در خصوص طلسم، باید در خونه قرآن بخونی یا بذار  با صوت بلند در اتاقت پخش بشه و در پايان اینو بدون ی دوست ی قدرت برتر از کودکی با شما بوده و خواهد بود و او کسی جز خدا نیست، پس خودت را به خودش بسپار که هرچه از دوست رسد نیکوست، حتی اگر کل دنیا با تو در حال جنگ باشه باز خدا با یه حرکت شما رو نجات خواهد داد؛پس افکار منفی رو از خودت دور کن و به امید قبولی شما در امتحانات چه تیزهوشان و چه در زندگی، موفق باشید 

ببینید اولآ خودت رو با کلمات، بلانسبت شما خاک بر سر خطاب نکن ۲ شما باهوش وبا استعداد هستی، پس ...

خدا ؟ 🤣 یعنی اون منو‌ نیلینه ؟؟؟ چرا من نمیتونم سیر دلم گریه کنم و بغض چند ساله ام رو بشکونم‌ اون اگه خدای خوبی بود حداقل حق گریه کردند به من میداد

خدا ؟ 🤣 یعنی اون منو‌ نیلینه ؟؟؟ چرا من نمیتونم سیر دلم گریه کنم و بغض چند ساله ام رو بشکونم‌ اون ا ...

مگه با گریه و زاری کار درست میشه، خدا دوست داره بندگانش قوی باشند نه ضعیف، ما انسانها اشرف مخلوقات هستیم؛پس بجای گریه باید دنبال بهترین راه حل باشی،در مورد کلاس زبان، میتونی مجازی یاد بگیری،؛پس قوی باش،موفق میشی

مگه با گریه و زاری کار درست میشه، خدا دوست داره بندگانش قوی باشند نه ضعیف، ما انسانها اشرف مخل ...

به خدا اگه باور کنی که زورش میاد من پیشرفت کنم روز تیزهوشان هم در اتاقم قفل کرده بود با قند شکن زدم تو در که در رو باز کرده من رفتم تیزهوشان بدم اصلا زورش از موفقیت من میا