2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

1568 بازدید | 95 پست

بچه‌ها تقصیر منه یا مامانم؟ بچه‌ها نمی‌دونم سر چی دعوامون شد مامانم بهم گفت تو یه ج ن ده هستی داداشم اینو گفته منم گفتم دیگران غلط میکنن در مورد من حرف میزنن اونم گفت راست میگه ج نده ای بعد بابام هم همون جا بود به بابام گفتم بهش بگو ( به مامانم ) که کلیپس روسریم رو که برده بدش گفت چرا خودت نمیگی گفتم خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم آخه هر کاری من میکنم ربطش میده به خانواده های دیگه هی میگه خانواده بابات جواب سلامتونو نمیدن خانواده من میدن الان در خونه رو قفل کرده نمیزارن برم کلاس زبان میگه تو جند ه ای هستی حیف خرج هایی که برات کردم 😭 من زندگی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیکر بارداری چی میگه؟؟🤔🤔

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...

واااا 

همسن دختر منی نمیدونم واقعا چرا باید همچین حرفی رو بی دلیل بزنه!باهاش بحث نکن قلقشو پیدا کن شاید از نظر روحی مشکلی داره وگرنه آدم به جگر گوشه اش همچین حرفای نمیزنه واقعا دردناکه از مادرت همچین چیزایی بشنوی 

به بابات هم بگو اذیت میشی این حرفا رو میشنوی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻