بچهها تقصیر منه یا مامانم؟ بچهها نمیدونم سر چی دعوامون شد مامانم بهم گفت تو یه ج ن ده هستی داداشم اینو گفته منم گفتم دیگران غلط میکنن در مورد من حرف میزنن اونم گفت راست میگه ج نده ای بعد بابام هم همون جا بود به بابام گفتم بهش بگو ( به مامانم ) که کلیپس روسریم رو که برده بدش گفت چرا خودت نمیگی گفتم خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم آخه هر کاری من میکنم ربطش میده به خانواده های دیگه هی میگه خانواده بابات جواب سلامتونو نمیدن خانواده من میدن الان در خونه رو قفل کرده نمیزارن برم کلاس زبان میگه تو جند ه ای هستی حیف خرج هایی که برات کردم 😭 من زندگی ندارم
سلام کاربر گرامی، چنتا سوال ۱ بچه چندم خانواده ات هستی؟۲ برادرات کوچک ترن و در محله پایین شهر زندگی میکنی؟ ۳ برادرات چند ساعت تو کوچه بازی میکنند ۴ شغل پدرتون چیه؟
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...
مامانت خیلی بیشعوره 😐این چه حرفیه به بچش میزنه
کمی سکوت در این جهان پر هیاهو...من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بدهوزن فعلی°• ۴۳ وزن هدف اول •°۴۹وزن هدف دوم•°۵۵ وزن هدف سوم ۶۳ شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲
بگو خواستی نزایی 😐اون موقع که م. ی دادی مگه با من مشورت کردی که حالا موقع خرج کردن اینطوری میگی بهم
بعدشم بگو هرچی هستم خون تو تو رگامه لابد از تو بهم به ارث رسیده این ج.ندگی ☺️😒😒😒😒
😐مگه چی پشتت میگن
کمی سکوت در این جهان پر هیاهو...من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بدهوزن فعلی°• ۴۳ وزن هدف اول •°۴۹وزن هدف دوم•°۵۵ وزن هدف سوم ۶۳ شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲