2777
2789
عنوان

من خیلی بچه بدی برای مادرم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 95 پست
عزیزم اون حرف خوبشه که بهم میزنع بعضی وقتا میگه تو رو باید از زیر پسر های مردم در آینده گیر بیارم&nb ...

متاسفم برای مادرت من یه دختر خاله داشتم همسن بودیم خالم بهش میگفت ج.نده سلیطه حالا مثلا چند سالش بود ۸ سال فکر کن به بچه ۸ ساله میگفت جن.ده فاحشه سلیطه داداشام فلانت کنن دختر خالم ۱۸ سالشه که شد پاس گرفت رفت دبی و واقعا هم اونی شد که خاله آشغالم بهش میگت تا ۲۶ سالگی دبی بود اومد ایران بعد رفت گرجستان دوباره اود الانم سه سال ارمنستان هیچکس باهاش در ازتباط نیست من سالهاست ندیدمش ولی گاهی بهش فکر میکنم میگم فقط باعث و با.نی حال و روزش خاله عوضیم بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها آسون ترین راه خودکشی چیه ؟ اگه دلیل داشتن باشی واسه خودکشی باز هم گماهه؟؟ 

پدرت چکاره هست با پدرت صحبت کن چند تا بچه این.   کاش می‌رفتی مدرسه که شبانه روزی هست و خوابگاه داره انشالله که از تیز هوشان قبول بشی 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
مشاور پارسال مون که هر چی بهش میگفتم می‌رفت واسه بقیه معلما میگفت

از کجا متوجه شدی.     .کارش خیلی زشت بوده باید امین و راز دار بوده .... شاید هم از بقیه مشورت و راهکار می‌خواسته خودش بیسواد بوده 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
پدرت چکاره هست با پدرت صحبت کن چند تا بچه این.   کاش می‌رفتی مدرسه که شبانه روزی هست و خوا ...

بابام پرستاره ولی طلسم شده توسط مامانم مامانم دعا میندازه تو غذاش زیر بالشتش هر چی هم بهش میگم باور کرده خو طلسم شده دیکه

از کجا متوجه شدی.     .کارش خیلی زشت بوده باید امین و راز دار بوده .... شاید هم از بق ...

چون من خیلی زرنگ بودم و یه جورایی با معلم علوم مون دوست بودم بهم گفت غزل بهش چیزی نگو میاد پیش همه میگه زن عموی بابامع معلم علوم 

بابام پرستاره ولی طلسم شده توسط مامانم مامانم دعا میندازه تو غذاش زیر بالشتش هر چی هم بهش میگم باور ...

طلسم رو باطل کن ...  اگه ادرار بچه ای هست یا اداره خودت چند قطره به لباسهای بابات بزن ... البته آدم بعضی وقتا مجبوره اینکار رو‌کنه  نمی‌دونم چی بگم

چون من خیلی زرنگ بودم و یه جورایی با معلم علوم مون دوست بودم بهم گفت غزل بهش چیزی نگو میاد پیش همه م ...

زن عمو بابا بهت کمکی نکرد با اون در تماس باش با کسی باش که بهت انگیزه بده بیایی بیرون از خونه

دخترم شما همسن دخترم هستی 

من نمیخوابم حقی به کسی بدم ولی اینو میدونم که شما توسن بلوغ هستی وآتشی یعنی هرکی کج هم نگات کنه میخوای تیکه پارش کنی فعلا یکم روخودت کار کن که این رفتارتو کنترل کنی (میدونم دست خودت نیس این واسه بلوغته)

ولی سعی کن بامادرت باآرامش حرف بزنی

موفق باشه

طالب جنت شدم،نه محض نازونعمتش🌹آرزودارم ببینم آب مینوشدحسین🥀