2777
2789
عنوان

خوابم گرفته کارام موندههههه:(

6908 بازدید | 156 پست

آقا الکی تو نی نی سایت میگردم که اعصابم خورد نشه یهو با دخترم تندی کنم بلکه هم من حواسم پرت بشه هم این بچه خوابش ببره 😢🥲😮‍💨

می خوام برم کارامو تو لپ تاپ انجام بدم ولی اگه این وروجک بیدار باشن نمی‌ذارن. منم دوساعته خوابوندم رو پام دارم تکونش میدم ولی نمی خوابهههه😵‍💫🥺 

خودمم خوابم گرفته ولی فردا باید کار رو تحویل بدم 🥲 

بیایید راهکار بدید یا یه چیزی بگید حواسم پرت بشه دیگه دارم حالت تهوع میگیرم 😑🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی سوره یس رودانلودکنی العان یانه

سوره یس برای چی ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چرا ی بچه نباید تا این ساعت بخابه سوال شد برام

سوال به جایی بود 🥲😅 چون تقصیر خودم بود غروب خسته بودم خوابیدم این طفل معصوم هم کنارم خوابید .ولی فقط یه ساعت خوابید ساعت ۹ شب بیدار شد 

اینجور وقتا انرژی زا عجیب میچسبه :))) ولی شما به یه قهوه اکتفا کن

نوشابه بخورم بد نیست ؟ 🤦‍♀️

چ پیشنهاد خوبی

سوره یس رو برای چی گفتن ؟ برای خودم گفتن یا خواب بچه؟

سوال به جایی بود 🥲😅 چون تقصیر خودم بود غروب خسته بودم خوابیدم این طفل معصوم هم کنارم خوابید .ولی ف ...

آها پس بچه نرماله خودت نرمال نیستی خاهرمن😂😂😂😂نباید اون ساعت میخابیدی ک

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

دانلودش کن بزار بخونه عین قرص خواب میمونه 😊بعدببین هم خودت هم بچه ات خواب میرین یانه😀😁

واقعا ؟ چه جالب .ممنونم. اون موقع مثلا سوره یاسین رو بذارم بخونه و خودم تو نی نی سایت بچرخم گناه نداره ؟😅🥲

سوره یس رو برای چی گفتن ؟ برای خودم گفتن یا خواب بچه؟

والا نمیدونم واس چی گفت

ولی در کل خوبه دیگه چون قرآنه حالا ک بیدارین ی کمم گوش هاتون رو نوازش بدین💜💜💚

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔