2777
2789
عنوان

خوابم گرفته کارام موندههههه:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6908 بازدید | 156 پست
😍😘💜💜💜💜💜💜💜💜

❤️😘❤️😍🥰💞

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگارهنوز قدرت این سوره روندیدین 😅😅ازاین روبه اون روت میکنه ,کارایی های جالبی داره این سوره که خیل ...

اگر کسی پریود باشه یا بعد از اتمام پریودش غسل نکرده باشه میتونه این سوره رو بخونه؟ یا از نظر شرعی اشکال داره؟

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

خسته نباشبن 😁حالا بزارکارایی هاشوبهت بگم 

بفرمایید 😁

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همونطورکه میفهمی یاسین قلب قرانه ویکی از سوره هایه که چندین موکل پرقدرت داره که اگه حاجتی اگه داشته باشی دلیل این که سریع جواب میده ونتیجه بخاطرموکلینی که داره  یکی ازکارایهای سوره یاسین برای رزق وروزی وفراوانی مال ومنال کسی که رزق وروزی میخوادمیتونه ازش استفاده کنه وکارایی دیگش برای ابطال تمام طلسمات سحروجادو ها  ویکی دیگش برای بخت گشایی ,ویکی دیگش برای پیداکردن دزد وفهمیدن مشخصات واسم دزد ویکی دیگش برای مهرومحبت ودیگه بقیش بماند😁😀

وای خدایا منم پسرم روپامه دارم تکونش میدم البته من ساعت11خوابیده با سروصدای باباش بیدارشد وای خدای ...

اوه اوه دختر من که اگه مثلا ۱۱ خوابیده بود تا ۱۲ شب دیگه تا ۷ صبح نمی خوابید ولی خدارو شکر همین الان خوابید 😅

اگر کسی پریود باشه یا بعد از اتمام پریودش غسل نکرده باشه میتونه این سوره رو بخونه؟ یا از نظر شرعی اش ...

ببین موکلین این سوره ازشیاطین که نیستن اینها همشون موکلین علوی وخدا پرست هستن وبانجاست هیچ عملی یاخواسته ای روانجام نمیدن ولی موکلین شیاطین ادم نکه نجس یا پریودهرچی باشی سریع جواب میدن واجابت میکنن خواسته رو وادم بایدپاک باشه اگه خواسته ای داری گوش دادنش موردی نیست بنطرمن هرکسی نظرخاصی داره نمیدونم دیگه

همونطورکه میفهمی یاسین قلب قرانه ویکی از سوره هایه که چندین موکل پرقدرت داره که اگه حاجتی اگه داشته ...

چه جالب .دقیقا مثل کارایی هایی که حرز امام جواد داره ‌.ممنونم .خدا توفیق بده از فردا یاسین میذارم دیگه 😇🤲🌷

اوه اوه دختر من که اگه مثلا ۱۱ خوابیده بود تا ۱۲ شب دیگه تا ۷ صبح نمی خوابید ولی خدارو شکر همین الان ...

خداروشکررر😂😂😂😂

خوشحال بعدازخوابیدن بچه ها ازخوشحالی بعد گل زدن توفوتبال هم بیشتره😂😂

❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤💚❤
چه جالب .دقیقا مثل کارایی هایی که حرز امام جواد داره ‌.ممنونم .خدا توفیق بده از فردا یاسین میذا ...

بده بچه رودست باباش نگه داره که بتونی راحت کاراتوانجام بدی اذیت نشی 

خداروشکررر😂😂😂😂 خوشحال بعدازخوابیدن بچه ها ازخوشحالی بعد گل زدن توفوتبال هم بیشتره😂😂

خوشحالی واقعی اینه خواهر اون فیکه 😂💞

بده بچه رودست باباش نگه داره که بتونی راحت کاراتوانجام بدی اذیت نشی 

بابا نداره که بچم طفل معصوم 💔