2777
2789
عنوان

خوابم گرفته کارام موندههههه:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6908 بازدید | 156 پست
آها پس بچه نرماله خودت نرمال نیستی خاهرمن😂😂😂😂نباید اون ساعت میخابیدی ک

راست میگین ولی دست خودم نیست دیگه از صبح بیدار میشم نمی خوابم دیگه اون موقع نمی تونم تحمل کنم . آخه من نصفه شبا راحت تر میتونم کار کنم دیگه میگم اول شب بخوابم تا نصفه شب راحت تر کار کنم ولی حواسم نیست که خب این وروجک هم با من میخوابه دیگه 😂🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

واقعا ؟ چه جالب .ممنونم. اون موقع مثلا سوره یاسین رو بذارم بخونه و خودم تو نی نی سایت بچرخم گناه ندا ...

وای😂😂😂چرا گناه باشه خب همین ک داری گوش میدی کافیه دیگه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوشابه فقط فشار خونتو بالا میبره

انرژی زا چه مارکی خوبه؟ مخدر که نداره توش ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

واقعا ؟ چه جالب .ممنونم. اون موقع مثلا سوره یاسین رو بذارم بخونه و خودم تو نی نی سایت بچرخم گناه ندا ...

مگه داری چیکارمیکنی اخه😀مقصودتون عمل بدکه نیست نیتتون خوابوندن بچه است تازه باگوش دادن سوره یس اگه بچه تون وحتی خودتون هم چشم زخم یا هرچیزدیگه هم دارین رفع میشه به همین راحتی 

انرژی زا چه مارکی خوبه؟ مواد مخدر که نداره توش ؟

هایپ عالیه 

ما بقی هم‌خوبن 

نه مواد مخدر نداره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
راست میگین ولی دست خودم نیست دیگه از صبح بیدار میشم نمی خوابم دیگه اون موقع نمی تونم تحمل کنم . آخه ...

حالا ما همیشه بچه هام عادت دارن2 نصف شب ب بعدمیخابن چون بعداز ظهرا میخابن

ی امشب 12گرفتن خابیدن منم گفتم الهی شکر ک زود خابیدن بریم واس ی خاب راحت😁

اما بچه ی کوچیکم از3ونیم بیدار شده فعلا دارم رو پام تکونش میرم ک بخابه

کلا سیستم خاب بچه ها نباید ب هم بخوره ک آدمو کلافه میکنن

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

وای😂😂😂چرا گناه باشه خب همین ک داری گوش میدی کافیه دیگه

آخه من حساسم مثلا اذان و قرآن پخش میشه فکر میکنم اگه گوش ندم گناه کردم 😅🤦‍♀️

آخه من حساسم مثلا اذان و قرآن پخش میشه فکر میکنم اگه گوش ندم گناه کردم 😅🤦‍♀️

ن عزیزم

همین ک تو فضا پخش ش کافیه

مگه داری چیکارمیکنی اخه😀مقصودتون عمل بدکه نیست نیتتون خوابوندن بچه است تازه باگوش دادن سوره یس اگه ...

چه خوب. ممنونم که گفتین .آخه من یکم حساسم. مثلا یاسین بذارم بخونه  بعد همزمان برای اینکه حوصله م سر نره برم تو تاپیک یه نفر بد قضاوتش کنم یا دل کسیو بشکنم 🥲😅 

چه خوب. ممنونم که گفتین .آخه من یکم حساسم. مثلا یاسین بذارم بخونه  بعد همزمان برای اینکه حوصله ...

انگارهنوز قدرت این سوره روندیدین 😅😅ازاین روبه اون روت میکنه ,کارایی های جالبی داره این سوره که خیلیا نمی فهمن واگاه نیستن

هایپ عالیه  ما بقی هم‌خوبن  نه مواد مخدر نداره

وای گفتی هایپ .یادم افتاد روز عروسیم آرایشگرم گفت چقدر بی‌حالی خودش برام هایپ گرفت به زور بهم داد نمی دونی چه حالی شده بودم رو پا بند نبودم 😂 وای اینقدر انرژی داشتم نمی تونستم دو دقیقه رو صندلی بشینم منی که اهل رقص نبودم همش وسط سن در حال هنرنمایی بودم .وای فیلمم رو میدیدم می خواستم آب بشم برم تو زمین 🤦‍♀️😑 خوب شد طلاق گرفتیم فیلم عروسیمون هم سوزوند 🥲😂 دوتاییمون هایپ خوردیما ولی اون انگار غیر از هایپ یه چیز دیگه هم زده بود چون حرکات اون خیلی عجیب غریب تر بود 😑

حالا ما همیشه بچه هام عادت دارن2 نصف شب ب بعدمیخابن چون بعداز ظهرا میخابن ی امشب 12گرفتن خابیدن ...

وای وای دقیقا .برای منم خیلی شده که بچم ۱۱ شب می خوابه می خوام بال درمیارم ولی یهو ۱ یا ۲ شب بیدار میشه دیگه تا صبح نمی خوابه😮‍💨

ن عزیزم همین ک تو فضا پخش ش کافیه

درسته .ممنونم گلم ❤️

انگارهنوز قدرت این سوره روندیدین 😅😅ازاین روبه اون روت میکنه ,کارایی های جالبی داره این سوره که خیل ...

چه جالب ‌.من آخرین بار شب قدر بود خوندم انگار