2777
2789
عنوان

خوابم گرفته کارام موندههههه:(

6908 بازدید | 156 پست

آقا الکی تو نی نی سایت میگردم که اعصابم خورد نشه یهو با دخترم تندی کنم بلکه هم من حواسم پرت بشه هم این بچه خوابش ببره 😢🥲😮‍💨

می خوام برم کارامو تو لپ تاپ انجام بدم ولی اگه این وروجک بیدار باشن نمی‌ذارن. منم دوساعته خوابوندم رو پام دارم تکونش میدم ولی نمی خوابهههه😵‍💫🥺 

خودمم خوابم گرفته ولی فردا باید کار رو تحویل بدم 🥲 

بیایید راهکار بدید یا یه چیزی بگید حواسم پرت بشه دیگه دارم حالت تهوع میگیرم 😑🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی سوره یس رودانلودکنی العان یانه

سوره یس برای چی ؟

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

چرا ی بچه نباید تا این ساعت بخابه سوال شد برام

سوال به جایی بود 🥲😅 چون تقصیر خودم بود غروب خسته بودم خوابیدم این طفل معصوم هم کنارم خوابید .ولی فقط یه ساعت خوابید ساعت ۹ شب بیدار شد 

اینجور وقتا انرژی زا عجیب میچسبه :))) ولی شما به یه قهوه اکتفا کن

نوشابه بخورم بد نیست ؟ 🤦‍♀️

چ پیشنهاد خوبی

سوره یس رو برای چی گفتن ؟ برای خودم گفتن یا خواب بچه؟

سوال به جایی بود 🥲😅 چون تقصیر خودم بود غروب خسته بودم خوابیدم این طفل معصوم هم کنارم خوابید .ولی ف ...

آها پس بچه نرماله خودت نرمال نیستی خاهرمن😂😂😂😂نباید اون ساعت میخابیدی ک

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

دانلودش کن بزار بخونه عین قرص خواب میمونه 😊بعدببین هم خودت هم بچه ات خواب میرین یانه😀😁

واقعا ؟ چه جالب .ممنونم. اون موقع مثلا سوره یاسین رو بذارم بخونه و خودم تو نی نی سایت بچرخم گناه نداره ؟😅🥲

سوره یس رو برای چی گفتن ؟ برای خودم گفتن یا خواب بچه؟

والا نمیدونم واس چی گفت

ولی در کل خوبه دیگه چون قرآنه حالا ک بیدارین ی کمم گوش هاتون رو نوازش بدین💜💜💚

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔