2777
2789

آیا حقوق ۲۵ تومن تهران مثل حقوق ۱۰ تومن توی شهرستانه؟

یه کار تهران ویدا کردم ماهی ۲۵

خودم شهرستان ۱۰ درمیارم

ولی میگن خرج و مخارج تهران زیاده و زندگیت فرقی نمیکنه و...

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهرستان کجا ؟

مثلاً مشهد اصفهان شیراز قیمتها با تهران یکیه ولی اگر یک شهر کوچیک باشی و کرایه خونهها ارزون باشه میتونی زندگیتو به خوبی راه ببری چون خرج خورد و خوراک همه چی یکیه جوری نیست بگی ماست تهران گرونه یه شهر کوچیکتر ارزون

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

برای تهران فکر میکنم این حقوق کم باشه ، شایدم بستگی داره کدوم منطقش باشی

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

تهران فقط هزینه مسکن و رفت و آمد زیاده. اگر بتونی سر پناه نسبتاً رایگان پیدا کنی و به محل کار نزدیک باشی می ارزه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اجاره خونه اینا هس نمیصرفه خورد و خوراک اخرش چیزی برات نمیمونه مگه اینکه مثبت۴۰باشه حقوقت

اگه خوابگاه زندگی کنم و خرج اصافی نکنم مثلا اهل مارخای زیبایی و ناخن و اینا نیستم

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝