2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29500 بازدید | 356 پست

من بی نظمی و تپش داشتم رفتم دکتر گفت ی رگ اضافی هست توی قلب یه مدت بیزوپرولول و بعدهم سوتالول خوردم اما بازم حالم بد میشد یهویی سرگیجه و احساس خفگی و گرفتگی تو گلو و ضعف و بی حالی بهم دست میداد

هولتر ک انجام دادم ۸۰۰۰نامنظمی داشتم تو یه روز ،دکتر موحد زاده تو بیمارستان رضوی عملم کرد الان یک ماهه عمل کردم دوباره نامنظمی دارم دوباره هولتر انجام دادم جواب شو ببرم فردا به دکتر نشون بدم ببینم چی میگ

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  پدرم داشتن در اثر بیماری پارکینسون و سالها وارفارین مصرف میکردن وقتی نوار قلب می‌گرفتیم ...

من ۱۵ هفتمه الان ۳هفته س اینطوریم خودم حس میکنم قلبم ۵ تا محکم میزنه بعد مثلا ۱۰تا آروم حس نمیکنم؛

رفتم اکو قلب گفت قلب کاااملااا سالمه؛

میگن اینم یک جور ویار در بارداری پسر هست اگه قلب سالم باشه؛

و اینکه اگه مادر استرسی غمگین باشه این حالت پیش میاد

من ۱۵ هفتمه الان ۳هفته س اینطوریم خودم حس میکنم قلبم ۵ تا محکم میزنه بعد مثلا ۱۰تا آروم حس نمیکنم؛ ...

سلامت باشید عزیزجان و با سلامتی زایمان کنید ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اما خسته شدم. هر چی میام خودمو اروم کنم نمیشه. هی میگم اخه قلبه نکنه یهو یه چی بشه 

سلام عزیزم منم دقیقا عین شمام 

شما بهتر شدی؟؟

من گاهی خوبم گاهی مثل تمروز چندین بار اون حالت ضربتن نابه جا رو دارم دقیقا زندی نم مختل شده

سلام عزیزم منم دقیقا عین شمام  شما بهتر شدی؟؟ من گاهی خوبم گاهی مثل تمروز چندین بار اون حالت ...

سلام عزیزم. 

والا یه مدت میره دوباره میاد. الان حاملم بدترم هست. میام یلند شم یه کاری بکنم شرو میکنه. استرسم که سمه. به نعده ام خیلی ربط داره

سلام عزیزم.  والا یه مدت میره دوباره میاد. الان حاملم بدترم هست. میام یلند شم یه کاری بکنم شرو ...

منکه مشول معده دارم اخه داروهم شروع کردم بهتر نشده

دکتر قلب رفتم گفت از معده ات هست و پانیک

حالم خیلی بد میشه و البته خیلی میترسم

منم اولین بار تو بارداری اینجوری شدم که بعد زایمان خوب شدم بارداری دومم نداشتم این مشکل و ولی الان...

منکه مشول معده دارم اخه داروهم شروع کردم بهتر نشده دکتر قلب رفتم گفت از معده ات هست و پانیک حالم خ ...

بزرگترین دلیلش استرس و تغییرات هورمونی و معده و گوارشه. چون قلبت سالمه. کاری ام نمیشه کرد من پانیکو تجزبه کردم. خیلی سخته ولی فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی. 

بزرگترین دلیلش استرس و تغییرات هورمونی و معده و گوارشه. چون قلبت سالمه. کاری ام نمیشه کرد من پانیکو ...

سلام خوبید . شما الان حالتون بهتره؟  ضربان نامنظمتون چی شده ؟ خوب شد. ممنون میشم جواب بدید

سلام.  ضربان نامنظم که دارم. فقط یه روز کمتره یه روز بیشتر.

من دقیقن از اول شهریور اینجوری شدم اولش تپش قلب و لرزش از داخل گرفتم دکتر رفتم نوار قلب گرفت گف چیزی نیست پرانول۱۰ داد بعد چند روز بعدش دوباره اینجوری شدم دوباره رفتم دکتر گفت حمله پانتک هست قرص اعصاب و... داو بعد رفتم یه آزمایش کلی دادم فقط غلظت خون داشتم فصد خون کردم و..... بعد من هم مثل شما بین ضربان قلب یه مکسی هست بعد دوباره عادی میشه ضربان هر چند روز یه برا اینجوری میشم ولس لز صبح بیشتر شده امروز هم نوار قلب دادم هم اکو دکتر هم میگه چیزی نیست 

من دقیقن از اول شهریور اینجوری شدم اولش تپش قلب و لرزش از داخل گرفتم دکتر رفتم نوار قلب گرفت گف چیزی ...

من خودم سه ساله درگیرم. 

شما چند سالته؟ازدواج کردی؟ 

من سه سال پیش سقط داشتم. بعد اینجوری شد. چند بار اکو. نوار. تست ورزش دادم هیچی نیس. الانم که باردارم بازم هست. 

از استرس و تغییرات هورمونی و معده و گوارش و همه ایناس. من اوایل تپش قلب داشتم جون تغییرات هورمونی شدید داشنم. پرانول 10 میخوردم. بعد این مدلی شد. ینی وزنمو اوردم پایین ک اینجوری شد. 

سلام منم همین مشکلو دارم

از سالها پیش در حد روزی یک یا دوبار شروع شد

تا اینکه تو این یکسال گذشته خیلی شدید شده

بهترین مراکز رفتم ازمایش و اکو هولتر و تست ورزشم اوکیه

اما نامنظمی ها هنوز هستن

البته هولتر رو که گذاشتم نا منظمی ها نزدن از شانس من

الانم که باردارم استراحت مطلقم همش میزنه دائم داره نا منظم میزنه

مثل نبض پشت پلک یا نقاطی از بدنه

دوتا سه تا تپش بزرگ و محکم و باز اروم و همینطووووور میزنه توی طول روز از وقتی باردار شدم دقیقا هر دقیقه ده بار میزنه اینجوری

دیگه کلافه شدم از استرس و نگرانی من هم عمل سرکلاژ دارم هم سزارین میترسم

خیلی نگرانم

شما با دکترت صحبت کردی ک توی بارداری ظرری داره یا نه؟

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

[QUOTE=320959787]سلام منم همین مشکلو دارم از سالها پیش در حد روزی یک یا دوبار شروع شد تا اینکه تو این یکسال گذشته خ ...[/QUOTE

سلام عزیزم. 

ینی شمام دقیفل قلبت یدونه میکوبه بعد دوباره شرو میشه یا یه وقفه بین ضربان قلب. یه حسی شبیه اینکه یه لحظه قلبم جمع میشه باز میشه. منم همه کار کردم چیزی نبوده. توی بارداری خیلی طبیعیه مخصوصا که شیاف و امپولم استفاده کنی. 

در مورد سرکلاژ نترس منم سرکلاژ شدم. 

هفته چندی الان. 

[QUOTE=320959787]سلام منم همین مشکلو دارم از سالها پیش در حد روزی یک یا دوبار شروع شد تا اینکه تو ای ...

دقیقا همینم 

دوتا تند میکوبه بعد انگار نمیزنه یهو باز دونه دونه محکم میزنه

یه وقتا توی حلقم احساسش میکنم تپشم رو

از وقتی هم باردار شدم بیشتره

من تازه هفته۶امم

شما چطور شده تپش هات؟

دارو هم میخوری واسش؟

دکترت نظرش چیه؟

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....