2777
2789
عنوان

ضربان قلب نامنظم

| مشاهده متن کامل بحث + 29511 بازدید | 356 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی جا تو خواب ضربانم ۱۴۰ بود  ی جاهم موقع تی وی دیدن بود ۱۸۰ یعنی در حالت عادی بودممم

من قبلا جاق بودم پریودم به مشکل خورد گاهی تپش میگذفتم ولی بالا نبود. پرانول ده میخوردم. الان لاغر شدم که این مدلی شد. 

زیاد رفتم دوستم. هیچی نیس. ولی بین ضربان قلبم یه مکثه

پس نگران نباشید اگر گفتن چیزی نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم این چیزی که میگید من دارم ولی مواقع اضطراب شدید خودشو نشون میده دکتر رفتم پروپرانولول ۱۰ داد گ ...

من قبلا جاق بودم پریودم به مشکل خورد گاهی تپش میگرفتم ولی بالا نبود و پرانول 10 میخورم. الان لاغر شدم که این مدلی شد. بین صربان قلبم یه مکثه. انگار یه لحظه نمیزنه یهو میکوبه و شرو میکنه دوباره عادی میشه 

شاید از استرسته یا کم خونی برو یه آزمایش کلی بده  

به خدا جهار ماه پیش کلی ازمایش دادم هیجی نبود سالمم. استرس که وقتی اینجوری میشم خیلی زیاد میاد سراغم. یه روزایی بهترم یه روزایی مث انروز بدتر. نزدیک پریودمم که دیگه هیچی. 

تو چطوری هستی؟ 

اره منم سه بار رفتم دکتر.  تو چی کار میکنی وقتی این مدلی میشی.

ارامبخش میخورم وسواس فکری هم دارم چهارساله که دچارش شدم چهار ساله شب ‌روزم همش با استرسه که نکنه ایست قلبی کنم زندگیم از حالت نرمالیش بیرون اومد