2777
2789
عنوان

شوهرتون به خواهرش از نظر مالی کمک کنه ناراحت میشید🤦🏼‍♀️ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که خیلی بده قشنگ سواستفادس😐😐حق داشتی خوشت نیاد

ببین باور کن کاش فقط پول بود میگفتم جهنم فقط پوله

داداش منو ببر بگردون

داداش من برگر هوس کردم

داداش منو ببر شمال

داداش برام آیفون بخر

یه خانم مجرد سی ساله که خودش درآمد داره!!!!!

دهنمو سرویس کرده بود

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین باور کن کاش فقط پول بود میگفتم جهنم فقط پوله داداش منو ببر بگردونداداش من برگر هوس کردم داداش م ...

وااا چقد پرروووو

چی کشیدی از دستش😒😒

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وااا چقد پررووووچی کشیدی از دستش😒😒

تو دوره دوستی مون فهمیدم

چندبار حرف زدم با شوهرم دیدم نه متوجه کارش نیست

گفتم یا میریم مشاوره حلش میکنیم یا کات

من حوصله ندارم بعد این همه دردسری که کشیدم بیام با خواهر تو هم درگیر باشم

رفتیم مشاوره

البته تا ماهها بعد مشاوره هم یه سری مشکلات بود

زد چندماه پیش خواهر و برادر بحثشون شد

خواهرش خودش با کاراش خودشو از چشم شوهرم انداخت

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

تو دوره دوستی مون فهمیدم چندبار حرف زدم با شوهرم دیدم نه متوجه کارش نیست گفتم یا میریم مشاوره حلش می ...

من حالا خواهرشوهرم خودش نمیگه پول بده مادرشوهرم کاسه داغ تر از آشه

شوهرم هروقت واسه من چیزی میخرید سریع میگف واسه خواهرتم میخریدی

انگار من هووی خواهرش بودم😑

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

چند چیز رو در نظر میگیرم ، مثلا زندگیه خودمون تامین باشه ، دوم وظیفه ی همیشگی نشه که پس فردا اگه کمتر کمک کرد طلبکار باشنو پشتمون حرف بزنن ، سوم اینکه اونا مستحق باشن نه اینکه بیکار بچرخنو لباس برند بپوشنو بخوان هر روز توو کافه و رستورانا عشقو حال کنن در حالیکه شغلو درآمدی ندارن پول مفت رو هدر کنن ، و در آخر اینکه قدردان باشن ...

من حالا خواهرشوهرم خودش نمیگه پول بده مادرشوهرم کاسه داغ تر از آشهشوهرم هروقت واسه من چیزی میخرید سر ...

اه اه

مادرشوهر منم همینه

گریه میکرد میگفت شوهرت مث بابای دخترمه

حالا پدرشوهرم ماشالا سرحال و باشعور

خود مادرشوهرمم هی خرج میتراشید فک کن یه هفته قبل عروسی چک مبل خانومو شوهرم پاس کرد

انقد مادر و دختر آویزونن