2777
2789
عنوان

جذب کراش

240 بازدید | 16 پست

سلام خوبید کسی رو میشناسید د*عا بنویسه برای جذب کراش گرون هم نباشه زیاد و اینکه واقعا جواب گرفته باشید از دعاش

لطفاً اگر میدونید معرفی کنید😭😭😭😭😭😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میتونی بهم بگی از کدوم چنل باید پیدا بکنم ؟؟

بزن سابلیمینال تلگرام اگه نداری بزن سابلیمینال ایتا عضو شو جستو جو کن برات میاد رایگانه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

سابلیمینال جذب کراش گوش کن واقعا جواب میده

عه عههههه نکنید یه وقت از این کارا ها ممکنه حق الناس باشه خودت دوست داری یه نفر که تو مثلا خیلییی ازش بدت میاد اینطوری جذبت کنه همه فرصت ها قشنگی های لعدت ممکنه از هم بپاشه با رل فعلیت که داشت میومد خواستگاریت مثلا کات کنی شاید تو اصلا اون ادمو دوست نداشته باشی 

عه عههههه نکنید یه وقت از این کارا ها ممکنه حق الناس باشه خودت دوست داری یه نفر که تو مثلا خیلییی از ...

چی میگی اینجوری نیس شخص دلخواه بیاد اینجوریه که هرجا میری یه عالمه خاطر خواه و خواستگار پیدا میکنی

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

دختر چه تنگته که دنبال دعا نویس برا اون شاه غلام تحفه میگردی ولش کو بابا مگه قحطه میدونم کله ات الان ...

من نزدیک به دو ساله هرروز دارم بهش فکر میکنم هرروز دارم تلاشمو میکنم بهش نزدیک بشم  ولی یه چیزی انگار مانع میشه گفتم اگر دعای چیزی باشه بتونم خودمو راحت کنم از این احساسات واقعا دیگه نمیتونم دوسال هرروز به این چیزا فکر کردن دیگه روانیم کرده😭

چی میگی اینجوری نیس شخص دلخواه بیاد اینجوریه که هرجا میری یه عالمه خاطر خواه و خواستگار پیدا میکنی

جذب عشق و خواستگار 

با جذب کراش که یه شخص خاص رو مد نظر داذه خیلی فرق میکنه

تازه اکثرا خارجی ان که ممکنه توی تاکیداتشون چیزایی باشه که تو عرف ما نیست مثلا منو تو واقعا دوست نداریم بریم مجلسی بهمون بگن هاتی دافی فلانی از اندامت تعریف کنن ولی تو خارج تا حدی ممکنه براشون عادی باشه خلاصه تاکیداتشونو باید بخونه 

من نزدیک به دو ساله هرروز دارم بهش فکر میکنم هرروز دارم تلاشمو میکنم بهش نزدیک بشم ولی یه چیزی انگا ...

تو نیازی به دعانویس نداری دختر جون قلبتو صاف کن بزرگترین نیرو خداست قران بخون نیکی کن بگو خدایا منو از گرفتاری دربیار اتفاقا یه حکایت از پسری هست که سرچش کنی میاد عاشق و مجنون یه دختری میشه نمیدونم کدوم امامه کیه بهش میگه فلان سوره یا فلان متن قرانو دعا بخون پسر بنده خدا خوب میشه از سرش میوفته این داستان تو نت هست