2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی پایه دوازدهم

2578 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان 

نمرات نهایی اعلام نشد درسته؟قرار بود امروز بیاد که ...خیلی سردرگمم رفتم یسری کانال هارو چک کردم نوشته بود که هنوز تعداد زیادی از اوراق امتحانی صحیح نشده از امروز صبح خواهرزادم بالای ۵ بار زنگ زده پرسیده که خاله چی شد نتایج نیومد کاش بگن دقیقا کی میاد یا اینکه بعد از کنکور نتایج اعلام شه چون حواس بچه ها مادام از کنکور پرت میشه

خواهرزادم میگه امروز سر مطالعه همش حواسم میرفت رو کارنامه نهایی بهش گفتم اصلا بهش فکر نکن بخاطر اون ۴۰ درصد ۶۰ درصد باقیموندتو خراب نکن یکسال داره بی وقفه میخونه و الان طلایی ترین دوران یعنی مرور و جمع بندیه و نباید این تایم رو از دست بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز آماده نیست دختر منم دوازدهمه خودم زنگ زدم پرسیدم 

منم دیروز پرسیدم گفتن احتمالا بعد کنکور کارنامه ها رو بدن که بچه ها استرس نگیرن و کسانی که نمراتشون طبق دلخواهشون نبوده دلسرد و بی انگیزه نشن خدا کنه راست گفته باشن دم کنکور کارنامه ها رو ندن اخه هیچی از اینها بعید نیست  برای خراب کردن حال بچه ها همه ی تلاششون رو میکنن 

با این تصمیمات اب دوغ خیاریشون خدا لعنتشون کنه 

۱-۵ تیر کارنامه هارو میدن ۱۰-۱۱ کارت کنکور باید بگیرید

امروز پنجمه ها

خواهرزادم گوشیش دستش نیست واسه همین معمولا من یا مامانش چک میکنیم خواهرم گفت تو گروه مدرسه هنوز حرفی از کارنامه زده نشده

ببخشید کسی میدونه،کسی که دهم تجدیدبیاره،چندتامیتونه تک ماده بزنه و اینکه برای چه درسایی باید کلاس بر ...

کلاس برای چی عزیزم؟

حقیقتا خیلی اطلاعی ندارم

ولی فکر کنم دوتا درسو میشه تک ماده زد زمان ما که اینجوری بود