2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی پایه دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز پنجم بود طبق گفته ی خودشون باید کارنامه ها رو میدادن خبری نیست ولی  

فکر نمیکنم تصحیح تموم شده باشه

دوستم میگفت واقعا داره کند پیش میره 

و اینکه نمرات امسال جالب نبوده میگفت از ۱۵۰ تا برگه ای که صحیح کردم یه نفر فقط بیست شده بود

و تقریبا ۳۵ درصد نمرات زیر ۷ بوده

از کجا پرسیدی عزیزم؟ مدرسه؟

بله 

از دوتا از معلم ها شنیدم امسال به خاطر تغییر روش تصحیح اوراق امتحانی  صحیح کردن ورقه ها خیلی کند پیش میره و خیلی از ورقه ها صحیح نشده هر چند به هیچ حرف و طرح و مصوبه ای که میدن و میگن اعتمادی نیست و هر دقیقه باید منتظر تصمیم جدیدی باشیم  

بله  از دوتا از معلم ها شنیدم امسال به خاطر تغییر روش تصحیح اوراق امتحانی  صحیح کردن ورقه ...

بله دوست منم همینو گفتن که دبیرای کمی حاضر به تصحیح اوراق هستن خودمم در چندتا کانال خوندم که در برخی دروس میزان تصحیح کمتر از ۳۰ درصد هست

کاش این مصوبه امسال حداقل اجرا نمیشد

امیدوارم حداقل سال بعد برداشته شه بچه ها خیلی استرس دارن

فکر نمیکنم تصحیح تموم شده باشه دوستم میگفت واقعا داره کند پیش میره  و اینکه نمرات امسال جالب ...

بچه های ما امسال شدن موش ازمایشگاهی 

عرضه هم نداریم همه متحد بشیم باعث بشیم این طرح مسخره رو لغو کنن 

حتی چند روز پیش یجا رای میدادن که طرح دوباره بازنگری بشه به هرکی  گفتم‌ رای بدید گفتن برو بابا دلت خوشه ها چه تغییری میخواد ایجاد بشه یعنی حتی حاضر نشدن پنج دقیقه وقت بزارن یه رای بدن 

شاید تاثیری نداشت ولی باز از هیچی بهتر بود 

بله دوست منم همینو گفتن که دبیرای کمی حاضر به تصحیح اوراق هستن خودمم در چندتا کانال خوندم که در برخی ...

برداشته بشه هم به حال بچه های ما فرقی نداشته باشه چه فایده داره

باور کنید از هر کسی میپرسم میگن بچه ها هیچ امیدی ندارن به درس خوندن همه افسرده 

وقتی این طرح رو دادن اما سوالها فروخته شد و پخش شد هیچ نظارتی روی تقلب تو حوضه های امتحانی نبود و به وفور تقلب شد فقط بچه هایی اسیب دیدن که کل سال از خوشی و تفریح و زندگیشون زدن درس خوندن با ۲۵ صدم غلط از کلی از اونهایی که تقلب داشتن عقب افتادن 

بچه های ما امسال شدن موش ازمایشگاهی  عرضه هم نداریم همه متحد بشیم باعث بشیم این طرح مسخره رو ل ...

منم خیلی با این طرح مخالفم اجراش جز ضرر چیزی نداره متاسفانه خیلیا وقتی متوجه میشن که نتیجه کنکورشون میاد دستشون

این طرح ایرادای زیادی داره چون امتحانات نهایی خیلی معتبر و استاندار برگزار نمیشه خواهرزادم میگفت من میرفتم تو حوزه تمام کفش و زیر ماسک و گوش و دست و پام رو مورد بازرسی دقیق قرار میدادن بعد یکی همینجوری رد میشد مخصوصا اونایی که دیر میومدن 

زمان ما که این تکنولوژی نبود بطور جدی اون همه تقلب میشد وای به حال بچه های امروز 

امیدوارم قبل از اینکه خسارات جبران ناپذیری به جا بذاره این طرح لغو شه

بنطرمن این مصوبه سرتاسرش مشکل داره من که هیچ نکته مثبتی ندیدم 

برداشته بشه هم به حال بچه های ما فرقی نداشته باشه چه فایده داره باور کنید از هر کسی میپرسم میگن بچه ...

نه اتفاقا جای امیدواری هست اگه برداشته بشه ملاک فقط میشه کنکور که به نسبت عادلانه تر برگزار میشه هرچند که در اونم کم تقلب نمیشه