2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی پایه دوازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی با این طرح مخالفم اجراش جز ضرر چیزی نداره متاسفانه خیلیا وقتی متوجه میشن که نتیجه کنکورشون ...

باور کنید جلو در حوضه پاسخنامه ی امتحان تو دست بعضی ها بود الان بگیم‌میگن نه امکان نداره مگه میشه 

از خود بچه ها میشنیدیم که دیدی دیروز همه ی جوابها درست بود بازم روز بعد میدیدی همون عده جمع شدن دارن جوابها رو از رو ورقه باهم مرور میکنن یکی از اشناها که معلم هم هستن میگفتن جمع میشن پول روی هم میزارن سوالها رو میخرن 

ادعا میکنن محاله سوالها لو رفته باشه طراح های سوال تو قرنطینه بودن پس اینها چی بود ما دیدیم 

بیچاره بچه های ما کلاس اولی شدن کل کتابها عوض شد وتغییر کرد 

دوره ی ابتدایی  پنج ساله  شش ساله شد 

کلاس نهم بودن کرونا شد مدرسه ها تعطیل شد 

دوره دوم رو عیر حصوری خوندن تقریبا 

سال دوازدهم مدرسه ها حضوری شد به خاطر الودگی هوا و شلوغی ها مدرسه ها هی تعطیل شد 

دیگه فقط شهاب سنگ از اسمون نیفتاد یا دوباره دایناسورها ظاهر نشدن بلا نموند سر اینها نیاد اخرم که با این مصوبه و طرح تیر اخر رو زدن بهشون طفلک بچه هامون 

نه اتفاقا جای امیدواری هست اگه برداشته بشه ملاک فقط میشه کنکور که به نسبت عادلانه تر برگزار میشه هرچ ...

خوب اگر برای بچه های امسال هم تغییر بدن که خیلی خوبه ولی فقط امسال این طرح اجرا بشه وسال بعد برداشته بشه عملا فقط بچه های ما بودن که تو این تله افتادن و ضرر کردن 

دختر منم تجربیه 

تجربی ها از همه فشار بیشتری روشونه 

تعداد زیاد شرکت کننده ها و ظرفیت کم  بچه ها رو تو دردسر بیشتری انداخته و قبولی رو سخت تر کرده 

انقدر صندلی خالی تو رشته ی ریاضی وجود داره که فقط باید سر دانشگاه رقابت کنن نه سر قبولی 

تجربی ها از همه فشار بیشتری روشونه  تعداد زیاد شرکت کننده ها و ظرفیت کم  بچه ها رو تو درد ...

اره والا بچم همش داره تست حل میکنه لایو میبینه حتی قرص آرامبخش میخوره 

امسال ریاضی چرا با تجربی نیست؟

هر سال اینطور بود که 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

باور کنید جلو در حوضه پاسخنامه ی امتحان تو دست بعضی ها بود الان بگیم‌میگن نه امکان نداره مگه میشه&nb ...

آره واقعا کنکوریای ۱۴۰۲ بنظرم خیلی مورد بی مهری قرار گرفتن

امیدوارم تو این یه مورد شانس بیارنو طرح برداشته شه

باور کنید جلو در حوضه پاسخنامه ی امتحان تو دست بعضی ها بود الان بگیم‌میگن نه امکان نداره مگه میشه&nb ...

چقد ما باهم همدردیم 😭😭رفتم سایت کارنامه اینقد شلوغ بازنمیشه نمیدونم اعلام شده یا نه پ چرا اینقد شلوغه؟ معده درد گرفتم بخاطر این بچه.عاقبتشون چی میشه خدا؟😭😭

چقد ما باهم همدردیم 😭😭رفتم سایت کارنامه اینقد شلوغ بازنمیشه نمیدونم اعلام شده یا نه پ چرا اینقد شل ...

مستنرها اومده اگر نمره ۹ و ۱۰ دیدید نگران نباشید برای همه همین طوره  امرزوز بعد ساعت ده هم گفتن نمرات نهایی میاد