2777
2789
معلومه که آی نو کی مخالفه بیاریدش ببینممم🔪

داداشم مخالفه ، بیارشم ؟

دیه ام رم بده میخوام برم کار دارم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
قوی ترین موزیک از گروه تون ؟  قوی ترین پرفورمنس دنس؟  گروه یا سولو فرقی نداره  ...

قوی ترین اهنگ bts زیاده 

ول من ریتم و دنس بلک سوان و عاشقشم:)))

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه کیپاپر ، کیدرامر اوتاکو بدبختم که در عین حال فوجوشی هم هستم و تمام مانهوا ها رو خوندم . و اصل ...

سلام 

تو آینده ی منی 😂😂🥺

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
قوی ترین موزیک از گروه تون ؟  قوی ترین پرفورمنس دنس؟  گروه یا سولو فرقی نداره  ...

وای دنس و ارای my time خیلیی نفس گیره

قوی ترین ندارن همشون عالین اصلااا

ولی fake love

Mic drop

Magc shop

Pied piper

اه نمیتونم انتخاب کنم 😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
😅بابا این ها آخر همه کلمه هاشون یه میدا داره 🤣یه کلمه بگو یه میدا اضافه کن حله (فکر کنم کل ادبیات ...

وای گفتینااا🤣🤭

آره مثلا خودشونو معرفی میکنن میدا میزارن تهش🤣🥂

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
بچه ها ب عنوان رفیق کدومشون و انتخاب میکنین؟ من‌ک بی درنگ جمن:) چون نیاز دارم یکی بم‌گوش بده:)

تهیونگ چون از نظر دوستی به نظرم باهم سازگاری میشیم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
سلام  تو آینده ی منی 😂😂🥺

نه من چشم گذاشتم سر این راه نیا 🤣😂😂😂