2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام بود ک رفتو داغش موند الان بخاطر بچه هام  بعدم مادرمه که سعی گردم بهتر بشم وگرنه من مرده ب ...

تو میتونی .خوب شو میتونی

قوی هستی ک داری میجنگی باهاش❤️

سعی تو،جواب میده خدا میبینه 

مرسی رفیق اما شاید کسی ندونه یا فک‌کنه پانیک ی چیز مسخرس اما واقعا آزار دهندس 

من هر روز پانیک میشم.ولی میخندم 

کارا خونه رو میکنم

ببین لبخند بزن حتی شده بزور

بخند از نعمت مادر❤️

عزیزم عدم تمرکز هم داره؟من چند روز اضراب شدید داشتم بعلاوه عدم تمرکز.بعدش چند حمله عصبی بهم دست داد ...

عدم تمرکز زیااااد.شوهرم همیشه میگه با تو هستما. میدونم‌ صدام زده دقت نکردم. یا گاهی می‌شنوم چی میگه ولی توجه م جای دیگه س . عدم تمرکز بخاطر همون فکر زیاده. گاهی موقع خواب انقد فکر فکر میاد تو سرم. ک دوست دارم سرم رو جدا کنم و بی فکر بخوابم 

الان پانیک شدم

عزیزم پانیک درمان داره .منم روزای سختی و گذروندم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.هریار حمله بهم دست میداد آرزوی مرگ میکردم .از توانم خارج بود تحملش.دارو خوردم اما داروها انگار فقط آدم نسبت به مسایل بی توجه میکنن.اصلا حالم خوب نبود نه چیزی ناراحتم میکرد نه چیزی خوشحالم میکرد. اصلا اون حس و حال و دوست نداشتم .یه دکتر روانشناسی سر راهم قرار گرفته کمکم کرد خوب بشم .من هرروز واسش دعا میکنم .داروها و گذاشتم کنار . 

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره
عزیزم پانیک درمان داره .منم روزای سختی و گذروندم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.هریار حمله بهم دست میداد آرزوی مرگ میکر ...

با روانشناس اخری،بدون دارو درمان شدین؟چطور عزیزم

آخه من بیشتر شبا پانیک میشم

دوستان حتما دنبال درمان اساسی باشید . این داروها اصلا حال خوبی به آدم نمیدن.درمان  پانیک راه کار اساسی داره .که حتما باید یه مشاور کمکتون کنه. ولی شک نکنید که قابل درمانه .

يه پسر دارم شاه نداره صورتي داره ماه نداره