2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک بدترین مریضی دنیاست بنظرم. چون در آن واحد جسم و روحت رو درگیر می‌کنه. ی بار به اصرار خواهر شوه ...

حس دیولنه شدن و تهی شدن و خفگی و تر از مرگ بدترینشه 

من جای شلوغ یه بار حالم بد شد تو یه مرکز خرید بودیم با سرعت به در خروجی میدوییدم خیلی حس بدی بود 

تو ماشینم چندباری اتفاق افتاد افتضاح بود 😭😭

حس دیولنه شدن و تهی شدن و خفگی و تر از مرگ بدترینشه  من جای شلوغ یه بار حالم بد شد تو یه ...

من اوایل بیماریم اومدم سوار ون شدم.همین ک درو بستن ،داشتم خفه میشدم و میخواستم بگم درو باز کنین.اصلا ی عالمه ترس ریخت تو جونم.ولی اومدم نفس عمق کشیدم و بعدش دیگه از فضای بسته نترسیدم

الان چطوری؟و چ داروهایی خوردی عزیزم

من الان ۲سالی هست دیگه نشدم 

البته بگم یه حس خیلی ریز موقعی که خیلی خیلی عصبانی بشم میاد ولی مث پانیک نی 

من شدید بود خیلی دیگه نه میتونستم تو مرکز خرید برم نه تو ماشین 

اصن نگم 

از تنهایی میترسیدم 

از دیوونه شدن 

از مردن 

آسنترا رو یادمع میخوردم با چندتا قرص دیگه 

اضطراب شدید. شما فکر کن همه ی آدما تو زندگیشون ممکنه دچار اضطراب بشم ولی پانیک یعنی اضطراب شدید. مشا ...

عزیزم عدم تمرکز هم داره؟من چند روز اضراب شدید داشتم بعلاوه عدم تمرکز.بعدش چند حمله عصبی بهم دست داد که راهی درمانگاه شدم.از اون روز که داروهم گرفتم عدم تمرکزم بیشتر شده گیج و منگم.الان دو روز گذشته همش اضطراب دارم و توخودمم

حس دیولنه شدن و تهی شدن و خفگی و تر از مرگ بدترینشه  من جای شلوغ یه بار حالم بد شد تو یه ...

حتی جوری بودم ک در سرویس بهداشتی رو میزاشتم باز از ترس

بعد گفتم خجالت بکش اینکارا چیه از هیکلت بعیده 

بدو درو ببند 😂😂😂😂

من الان ۲سالی هست دیگه نشدم  البته بگم یه حس خیلی ریز موقعی که خیلی خیلی عصبانی بشم میاد ولی م ...

ایشالا تنتون سالم باشه گلم من از خدا سلامتی همه مریضارو میخوام💗

من اوایل بیماریم اومدم سوار ون شدم.همین ک درو بستن ،داشتم خفه میشدم و میخواستم بگم درو باز کنین.اصلا ...

ببین یه چیزی دکترم یاد داد خیلی باحال بود ولی باید مدام تمرین کنی

مثلا داری میوه میخوری تمام حواس پنج گانه ات باید به میوه باشه حق فکر کردن به هیچ چیز نداری تو تمام کارها باید تمرین کنی اینو 

بعد وقتی پانیک میاد ترس تشدیدش میکنه با خودت تکرار کن نترس بابا از ذهنته نفس عمیق بکش همش بازی ذهنمه من شکستش میدم 

وقتایی هم خیلی حالت بد میشه یه کیسه نایلون بردار فوت کن بادش کن پرش کن و بعد همونو نفس بکش 

اگه کیسه دم دست نبود بیرون بودی دهنتو بکن تو یقه لباست و نفس بکش 

ببین وقتی پانیک میشیم از نظر علمی به خاطر تند تند نفس کشیدن بدن اسیدی میشه و احساس خطر میکنه و اسید خون میره بالا اگر نفسو کنترل کنیم و عمیق نفس بکشیم و نترسیم این زنجیره رو قطع کردیم 

ببین یه چیزی دکترم یاد داد خیلی باحال بود ولی باید مدام تمرین کنی مثلا داری میوه میخوری تم ...

بچها گشنگی هم تو برخی موارد،پانیک رو تشدید میکنه‌.چون اسید معده میزنه بالا

پانیک از اتفاقات بچگی هم منشا میشه ک رفته تو ناخوداگاهت.بری روانشناس صحبت کنی احتمالا سر باز کنن مشک ...

آره دقیقآ من میدونم از کدوم اتفاق 

متاسفنه تجربه تجاوز دارم کودکی 

الهی هیچ بچه ای تجربه نکنه