2777
2789
اره چون پانیک ،غلبه سردی ب مغز هم هست...ببین عسل و انجیر بخور.شکر رو بزار کنار،از عسل برای شیرین کنن ...

میخورم خرما شیره انگور عسل انجیر مرباش باید باشه اگ خودشم نباشه اما من بعد فوت پدرم اینجوری شدم از فکرو خیال ناراحتی هم خاهرم مریض شد هم من

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخورم خرما شیره انگور عسل انجیر مرباش باید باشه اگ خودشم نباشه اما من بعد فوت پدرم اینجوری شدم از ف ...

خدا رحمتشون کنه.

منم داشتم با بیماریم همه رو ناراحت میکردم

ولی الان دارم همچیو تحت کنترل میگیرم

سرترالین ۵۰ بخور بی ضرره و هم جواب میده

پانیک بودم دوسال پیش هم سرترالین هم آسنترا و لورازپام و چندتا قرص دیگه میخوردم دکترم کم کم قطعشون کرد و پانیک که کلآ رفت دیگه نیومده 

ولی 

بعد گند زدن شوهرم به اعتمادم و هزار تا مساله دیگه دوباره نشخوار ذهنیو اینا برگشته

پانیک بودم دوسال پیش هم سرترالین هم آسنترا و لورازپام و چندتا قرص دیگه میخوردم دکترم کم کم قطعشون کر ...

عشقم نظرت رو مدیتیشن و یوگا چیه؟

منم اعتمادم یبار شکست.ولی اونم درست کردم

پانیک بودم دوسال پیش هم سرترالین هم آسنترا و لورازپام و چندتا قرص دیگه میخوردم دکترم کم کم قطعشون کر ...

منم بعد فوت پدرم و کاری که شوهرم کرد قشنگ مینشتم یجا فقط فک میگردم و دعوا درگیری تو ذهنم بعدم تو خونه اما سرترالین خوردم بهترم‌میتونی فقط سرترالین ۵۰ بخوری یمدت ک بهتربشی 

منم بعد فوت پدرم و کاری که شوهرم کرد قشنگ مینشتم یجا فقط فک میگردم و دعوا درگیری تو ذهنم بعدم تو خون ...

وقتی عصبانی میدونی چکار کن؟برو پیاده روی تند ،حرصتو با تند پیاده روی کردن خالی کن

شب ببین چ سبک میخوابی

از خودت کسی مهمتر هست ؟

بابام بود ک رفتو داغش موند الان بخاطر بچه هام  بعدم مادرمه که سعی گردم بهتر بشم وگرنه من مرده بودم دکتر  گف ممکنه سکته کنی تو خاب اینا حمله های عصبیه