2777
2789
عنوان

کمک۲ =)

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 49 پست
ما که فقط داریم حذف میکنیم کی برمیگردونه؟(جز اینایی که پربازدید شدن یا رمان و اینا)

اون تاپیکمم پر بازدید بود 

ولی الان بعد از دوسال با یه سری از بچه ها دوستیمون موندگار شده

برامون حکم خاطره داره...

هیچ کدومشون بجز من اینجا نیستن (تلگ باهمیم)

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تاپیکمم پر بازدید بود  ولی الان بعد از دوسال با یه سری از بچه ها دوستیمون موندگار شده برا ...

پربازدید بعد یکی دو روز برمیگرده

بعد دو سال ممکن نیست

از بچه ها بپرس شاید کسی ذخیرش کرده توی نی نی سایت من

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
بعدا میفهمی برای همه اینطوره😁

بعید میدونم فهمیدنش بیشتر از ۲۸ سال زمان لازم داشته باشه

بستگی به اندازه ی خودشناسی و پذیرش آدما داره.

من همه‌ی خاطره هامو دوس دارم و واقعا آخرین چیزی که ممکنه یه روز بخام برام اتفاق بیفته اینه که بخش‌هایی از زندگیمو یادم نیاد

مخصوصا سخت ترین بخشاش

بعید میدونم فهمیدنش بیشتر از ۲۸ سال زمان لازم داشته باشه بستگی به اندازه ی خودشناسی و پذیرش آدما دا ...

و منی که دلم میخواد همشو فراموش کنم..

حتی بهترین هاشو

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
و منی که دلم میخواد همشو فراموش کنم.. حتی بهترین هاشو

نمیدونم چند سالته

ولی وقتی تو مسیر اصلی زندگیت(چیزی که بخاطر این همه راه اومدی رو پیدا کنی) بیفتی مطمئن باش بخاطر این که تونستی این روزارو پشت سر بذاری به خودت افتخار میکنی

همین اذیتایی که الان میشی باعث میشه اون روز وقتی دو قدمی رسیدن به هدفتی ولی انرژی کم اوردی و نا امیدی، یاد این سختیات بیفتی به خودت بگی دیدی اونا تموم شد، قوی تر شدی، به نسخه‌ی بهترِ خودت تبدیل شدی؟ این که در مقابل اونا چیزی نیست دو قدم دیگه تحمل کن که روزای خوبتو ببینی...

همین سختیا میشن تسکین و چراغ زندگیت

من واقعا به هیچ قیمتی حاضر نیستم روزای سختمو فراموش کنم

نمیدونم چند سالته ولی وقتی تو مسیر اصلی زندگیت(چیزی که بخاطر این همه راه اومدی رو پیدا کنی) بیفتی م ...

خیلی خوبه اینجوری..

البته واسه افرادی که هدفی دارن و میدونن دنبال چین:)

نمیدونم چند سالته ولی وقتی تو مسیر اصلی زندگیت(چیزی که بخاطر این همه راه اومدی رو پیدا کنی) بیفتی م ...

این نشون میده شخصیت قوی ای داری

وقتی دردات بشه تسکینت یعنی خیلی زمین خوردیو بلند شدی باز