2777
2789

۵یا۶ماهه اقدامم بدون هیچ مشکلی نشد دکتر دارو داد ک اون دارو ها باعث شدن ضخامت رحمم نازک بشه و الان یکماه پری نشدم اصلا متنفر شدم از همچی دیگه بچه نمیخام دیگه براش اقدام نمیکنم دیگه دکتر نمیرم....

خدایا اونایی ک نمیخان سالی ی بچه میده ک سقد میکنن بعد من ک آنقدر میخواستم و شوق و ذوق داشتم اینجوری شد حالم از زندگی و همچین بهم میخوره دیگ اصلا به بچه فکرم نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه هر طور دوست  داری عزیزم

اتفاقا  بیخیال شی بهترم  هست استرس خودش جلو بارداری و میگیره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

عزیییزم 😔

حیره ان شاءالله

من تجربه ای ندارم

وای جرا دکتر سنتی نرفتی جدیدا تو تلوییون خیلی میبینم ک مکثره کاراشون و نتیجه میده

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

فدات شم من🥺♥️صبور باش مامان و بابای خودمم بچه دار نمیشدن خواهرم بعد از دوسال بدنیا اومد ایشالله به هرچی میخواین برسین

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
عزیییزم 😔 حیره ان شاءالله من تجربه ای ندارم وای جرا دکتر سنتی نرفتی جدیدا تو تلوییون خیلی میبینم ...

دیگه از همچین میترسم چون بدنم سالم بود و این بلا رو ب سرم آوردن با این دارو ها،خیلی حال روحیم بده تو کار خدا موندم ک چرا کسی که نمیخاد بهش میده ولی کسی که میخاد بهش نمیده