2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام!!!واقعا جدی میگم دیگه دلم نمیخاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست

من خدا برادرم و که اولین بچست بعد 18سال به مامانم داده 

پس مامانم چه صبری داشته ....

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مدت کلا رها کن

ول کن اصلا فکرشو نکن بزار بدنت خودشو پیدا کنه

برو سفری مهمونی تفریحی هرکاری ک ذهنتو آروم کنه یا اهل معنویاتی یکم عبادت کن صرفا فقط عبادت و شکرگزاری

بنظرم ی چندوقت ک ریلکس کردی ی بارم طب سنتی یا سالامی برو

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
من چی بگم که ۳ ساله باردارنشدم

خدا ب هرکسی صبرشو درنظر میگیره ولی کاش صبر منم میدید من زیادی بدبختی کشیدم زیادی زخمی شدن زیادی زنده موندم این حقم نبود که هرچی بخوام نمیشه

خدایا اونایی ک نمیخان سالی ی بچه میده ک سقد میکنن بعد من ک آنقدر میخواستم و شوق و ذوق داشتم اینجوری ...

عزیزم اینو میگم که بدومی  من الان دوتا جوجه خوشگل پیشم خوابیدم  ۱۰ سال پیش جای تو بودم بعد از ۹ ماه بارداری و سفط وافسرده بودم  ولی حالا خداروشکر دوتا جوجه کاکل طلایی دارم  نگران نباش بعد از هر طوفانی ارامش ساحل افتابی هست  خییلی زود نا امید شدی 😉

ی مدت کلا رها کن ول کن اصلا فکرشو نکن بزار بدنت خودشو پیدا کنه برو سفری مهمونی تفریحی هرکاری ک ذهن ...

اره اصلا دیگه نمیخام بهش فک کنم خیلی این چندماه خودمو نابود کردم

زوری از خدا چیزی نخواه عزیزم. شد شد نشد نشد از رابطه بدون محافظتت لذت ببر و اینکه دغدغه ای نداری.

فوقش رحم اجاره کنین.

یا بچه سرپرستی بگیرین.

کلی پیشرفته شدیم غصه میخوری بمیری واسه چی مگه بدنیا اومدی که بچه بیاری مگه تو ماشین جوجه کشی هستی؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

عزیزم باید قسمت بشه شاید الان وقتش برات خوب نیست الان نفهمی بسپار به خدا من سر یه قضیه که دوست ندارم بگم خیلی به خدا التماس کردم خدا هم بهم داد ولی از اونجا به بعد فهمیدم دیگه هیچ وقت چیزی رو از خدا زوری نخوام هر وقت صلاح بود خودش برام جور کنه 

بعدشم تو این مدت هرروز(تاکیید دادم که هرروز)! دعتی توسل بخون و متوسل شو به ائمه که خودشون گفتن‌نمک تو سفره تونم از ما بخاید

بعدش تو کانال @khaterate14   برو ببین گسایی ک حاجت گرفتن انرژیشون به دلت بیاد

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
اره اصلا دیگه نمیخام بهش فک کنم خیلی این چندماه خودمو نابود کردم

آفرین دقییا همینه حتی تایپیک هم‌نرن درموردش درنوردش دیگه جیزی نخون و.... هرکاری ک حالتو خوب میکنه انجام بده.

فکرکن بااین روحیه باردار بشی میدونی همین روحیهو حال بدت چقدر روی جنینی تاثیر میزاره

فدات شم من🥺♥️صبور باش مامان و بابای خودمم بچه دار نمیشدن خواهرم بعد از دوسال بدنیا اومد ایشالله به ...

خدانکنه عزیزم...من دیگه واقعا کشش ندارم دیگه نمیخام چون چند بار خدارو قسم دادم به بزرگیش،تو شرایط سختی بودم دوست داشتم یه هدیه بهم بده باعث دلگرمی خودم و همسرم بشه ولی نداد اونوقت طرف سالی ی بار داره سقد می‌کنه باز سال بعدش باردار...چی بگم آااای خداااااا

چه خوب ک بهش فکر نکنی. شما بدون هیچ استرسی با همسرت لذت ببرین. حالا هروقت خدا خواست ۳نفره میشین.نخ ...

همین کارو میکنم ....ولی انگار خدا با منو اصلا نمی‌بینه قهرم گرفته باهاش که هیچوقت منو ندید....

خدا ب هرکسی صبرشو درنظر میگیره ولی کاش صبر منم میدید من زیادی بدبختی کشیدم زیادی زخمی شدن زیادی زنده ...

بخدامنم خیلی زجرکشیدم به جایی رسیدم که حتی مادرخودمم بم میگه تودیگه بروازیتیم خونه بچه بیاربزرگش کن هر روزم گریه است 

کارخوبه خدادرست کنه...