۵یا۶ماهه اقدامم بدون هیچ مشکلی نشد دکتر دارو داد ک اون دارو ها باعث شدن ضخامت رحمم نازک بشه و الان یکماه پری نشدم اصلا متنفر شدم از همچی دیگه بچه نمیخام دیگه براش اقدام نمیکنم دیگه دکتر نمیرم....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا اونایی ک نمیخان سالی ی بچه میده ک سقد میکنن بعد من ک آنقدر میخواستم و شوق و ذوق داشتم اینجوری ...
عزیزم اینو میگم که بدومی من الان دوتا جوجه خوشگل پیشم خوابیدم ۱۰ سال پیش جای تو بودم بعد از ۹ ماه بارداری و سفط وافسرده بودم ولی حالا خداروشکر دوتا جوجه کاکل طلایی دارم نگران نباش بعد از هر طوفانی ارامش ساحل افتابی هست خییلی زود نا امید شدی 😉
عزیزم باید قسمت بشه شاید الان وقتش برات خوب نیست الان نفهمی بسپار به خدا من سر یه قضیه که دوست ندارم بگم خیلی به خدا التماس کردم خدا هم بهم داد ولی از اونجا به بعد فهمیدم دیگه هیچ وقت چیزی رو از خدا زوری نخوام هر وقت صلاح بود خودش برام جور کنه
فدات شم من🥺♥️صبور باش مامان و بابای خودمم بچه دار نمیشدن خواهرم بعد از دوسال بدنیا اومد ایشالله به ...
خدانکنه عزیزم...من دیگه واقعا کشش ندارم دیگه نمیخام چون چند بار خدارو قسم دادم به بزرگیش،تو شرایط سختی بودم دوست داشتم یه هدیه بهم بده باعث دلگرمی خودم و همسرم بشه ولی نداد اونوقت طرف سالی ی بار داره سقد میکنه باز سال بعدش باردار...چی بگم آااای خداااااا