2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام!!!واقعا جدی میگم دیگه دلم نمیخاااد

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست
بخدامنم خیلی زجرکشیدم به جایی رسیدم که حتی مادرخودمم بم میگه تودیگه بروازیتیم خونه بچه بیاربزرگش کن ...

بمیرم من...تو هم بیخیالش شو بنظرم هر چیزی به تایمی فقط ارزش داره واسش عذاب بکشی من دیگه از فردا حتی نمیخام بهش فکرم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زوری از خدا چیزی نخواه عزیزم. شد شد نشد نشد از رابطه بدون محافظتت لذت ببر و اینکه دغدغه ای نداری. ف ...

چی بگم ....دلم میسوزه واسه خودم که لذت هیچو نبردم..حتی خدا نزاشت وقتی که ذوقشو داشتمم مادر بشم

آفرین دقییا همینه حتی تایپیک هم‌نرن درموردش درنوردش دیگه جیزی نخون و.... هرکاری ک حالتو خوب میکنه ان ...

اره دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم راجبش حرف نمی‌زنم جلو جلو ذوق نمیکنم...جلو جلو بیبی نمیزنم،ازمایش نمیرم...

اره دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم راجبش حرف نمی‌زنم جلو جلو ذوق نمیکنم...جلو جلو بیبی نمیزنم،ازمایش نمیرم ...

👏👏👏👏

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

مرسی از همتون که تو تاپیکم شرکت کردین فقط خواستم باهاشون حرف بزنم و به خودم بفهمونم که دیگه حق فک کردم بهشم نداری از فردا میرم دنبال کار و پیشرفتم😊🖐🏻

بخدامنم خیلی زجرکشیدم به جایی رسیدم که حتی مادرخودمم بم میگه تودیگه بروازیتیم خونه بچه بیاربزرگش کن ...

گریه دوای درد نیست عزبزدلم.از خدا بخاه هرجیزی که به صلاحه همون بشه متوسل شو بهد۱۴ معصوم هرروز توسل بخون از خودشون لخاه ک اگه بهدصلاحته دامنت سبز بشه اگه خدای نکرده نه هم که حتما صلاح  خیرت نبوده عزیزم

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
مرسی از همتون که تو تاپیکم شرکت کردین فقط خواستم باهاشون حرف بزنم و به خودم بفهمونم که دیگه حق فک کر ...

موفق باشی گلم

التماس دعا

خانم عزیز .اون تایپیکی که زده بودی از پودر فمی بست خوردی اونم جواب نگرفتی؟ شاید مشکل از شوهرته

نه اصلا همون ضخامت رحمم کم کرد قبل اون خوب بود نمی‌دونم شوهرمو سونو و اینا داد سالم بود فقط آزمایش نداده