2777
2789

۵یا۶ماهه اقدامم بدون هیچ مشکلی نشد دکتر دارو داد ک اون دارو ها باعث شدن ضخامت رحمم نازک بشه و الان یکماه پری نشدم اصلا متنفر شدم از همچی دیگه بچه نمیخام دیگه براش اقدام نمیکنم دیگه دکتر نمیرم....

خدایا اونایی ک نمیخان سالی ی بچه میده ک سقد میکنن بعد من ک آنقدر میخواستم و شوق و ذوق داشتم اینجوری شد حالم از زندگی و همچین بهم میخوره دیگ اصلا به بچه فکرم نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه هر طور دوست  داری عزیزم

اتفاقا  بیخیال شی بهترم  هست استرس خودش جلو بارداری و میگیره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

عزیییزم 😔

حیره ان شاءالله

من تجربه ای ندارم

وای جرا دکتر سنتی نرفتی جدیدا تو تلوییون خیلی میبینم ک مکثره کاراشون و نتیجه میده

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

فدات شم من🥺♥️صبور باش مامان و بابای خودمم بچه دار نمیشدن خواهرم بعد از دوسال بدنیا اومد ایشالله به هرچی میخواین برسین

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️
عزیییزم 😔 حیره ان شاءالله من تجربه ای ندارم وای جرا دکتر سنتی نرفتی جدیدا تو تلوییون خیلی میبینم ...

دیگه از همچین میترسم چون بدنم سالم بود و این بلا رو ب سرم آوردن با این دارو ها،خیلی حال روحیم بده تو کار خدا موندم ک چرا کسی که نمیخاد بهش میده ولی کسی که میخاد بهش نمیده