2777
2789
عنوان

اضطراب شدید بعد عمل بینی 🥺🙏🙏🙏

1224 بازدید | 47 پست

سلام دوستان گل توروبخدا اگه تجربه ای دارید بگید 

من از سالها پیش حملات پانیک و اضطراب شدید داشتم رفته رفته بهترشد 

زد یه ماهه پیش دماغمو که قوزش از نیم رخ اعتماد به نفسمو گرفته بود عمل کردم و دقیقا از همون روز خدای من شاهده بیچارع شدم😭😭

مثلا به ذهنم افکار مسخره میاد 

مثلا میگم اگه تنفس واقعا خوب نشه چی 

اگه اینطوری کیپ و گرفته بمونه چی 

اگه نتونم مثل قبل با دماغ عملی  زیر برف و بارون برم چی

اگه تو مهمونی و عروسی و عزا .......بگیره نتونم پاک کنم چی 

یا اگه زمستون سرما بخورم چی میشه 

و کللللللی اگه های مسخره که مثل خوره افتاده به جونم 

مخصوصا الان که یه ماهه عمل کردم و دوران نقاهتم هنوز تموم نشده و جلوی روشویی ام بیشتر و بینیم گاهی کیپ میشه 

حمله بهم دست میده 

قرار بود برام خاستگار بیاد به روح پدرم تماممممممم حس و حالم رفته هی میگم نتونم پیشش حرف بزنم دماغم کیپ بشه مثل الان چی 

پیش روانشناسم رفتم 

۱۰۰۰۰۰۰دفعه خودمو لعن و نفرین کردم و میگم کاش عمل نمیکردم در صورتیکه اکثرا میگن اینا عوارضای کوتاه مدته و  بینیت رفته رفته بهتر میشه و خشگلم شدم 

توروخدا از تجربه و راهکاری بلدین بگید حتی سر کارم نمیتونم برم 🥺🥺🥺🥺

یا اگه نه که برای حال بدم یه صلوات بفرستین یا یه دعای کوچیک کنید عاجزم🙏🙏🙏 😔😔😔😔😔😔 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظر من شما باید حتما مشاوره بری 

گرفتگی عادی هست فعلا منم گرفتگی دارم تازه من کلا تنفس نداشتم دوباره عمل کرد دکتر

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

وای چقد من🤣🤣🤣🤣🤣ببخش خنده ام گرفت اخه منم همینطور بودم. سه سال پیش عمل کردم چه عذابی کشیدم از یه ماه قبل عمل🤣تو اتاق عمل گریه و عررررر که غلط کردم نمیخوام😂😂😂تا شش ماه بعد عمل هم همینطور استرس داشتم. تاااازه میگفتم نکنه عینک بزنم دماغم نصف بشه از وسط... خلاصه یه فکرای عجق وجق.... فقط یچیز،بیخیال باش. اگه اتفلق افتاد بعدا حرص بخور و خودتو لعن و نفرین کن.... فعلا از دماغ جدید لذت ببر

ببین این استرسها تا حدی طبیعیه و برای همه هست ولی زیادیش بده همش به خودت قوت قلب بده که چیزی پیش نمیاد این همه آدم عمل کردن همشون این روزا رو گذروندن الان هم مشکلی ندارن به نظر من فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
ببین این استرسها تا حدی طبیعیه و برای همه هست ولی زیادیش بده همش به خودت قوت قلب بده که چیزی پیش نمی ...

واااقعا دست خوده ادم نیس 

مثل یه ادم مزاحم تو وجودمه همش و اذیتم میکنه 

وای چقد من🤣🤣🤣🤣🤣ببخش خنده ام گرفت اخه منم همینطور بودم. سه سال پیش عمل کردم چه عذابی کشیدم از یه ...

واااااقعا 

توروخدا میشه راهنماییم کنی من با ظاهرش مشکلی ندارم این باطن بینیم 

و ببخشید مخاط بینیم انگار بیشتر شده و گ فتگی داره و کلی فکر میاد سرم 

میشه تجربتو کااامل بگی ابجی توروخدا🙏🥺🥺

پدرمو دراورده از صبح تا خوده شب  شبم تازه خابشو میبینم

اگر میبینی شدیده پیش،دکتر برو چند ماه دارو میخوری اکی میشی 

یا از همین داروهای طب سنتی آرامبخش ها استفاده کن

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم