2777
2789
عنوان

کودک بدذات

237 بازدید | 9 پست

بچه ها تاحالا بچه ۴ ۵ ساله بدذات دیدین ؟ نمیدونم بزارم پای بچگی یا واقعا ذاتش همینجوری خرابه؟ دختر دوستم وقتی میریم خونشون دائم به دخترم میگه هیچکی باتو دوست نمیشه همه ازتو بدشون میاد هرجا دخترم میرفت بشینه مخصوصا میرفت کنارش هلش میداد یا موقع کارتون دیدن وایمیستاد جلو تی وی که اون نتونه ببینه اصن یا مامانش که خوراکی میورد میگفت من به این خوراکی نمیدم نباید بخوره .وقتی میاد خونه ما با اسباب بازی دخترم بازی میکنه ولی کافیه ما بریم به هیچ عنوان اسباب بازی رو نمیده و خودش میشینه جلو دخترم مخصوصا با همون اسباب بازی بازی میکنه تا حرصش بده😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عجب چه بچه ایه😂😂 بنظرم با این دوستت ارتباطت رو کم کن چون بچه ها توی یه سنی به شدت از هم تقلید میکنن ممکنه کارای بد اونو یاد بگیره بعدم جدا از اینا خب بچه اذیت میشه چکاریه بچه با کسی دوست باشه که حرصش میده😂

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

اره دیدم دختر داداشم اینجوریه دقیقا همه ی اینکارا را با دختر من میکنه

یه بار داداشم زن و بچشو اورد خونه ی ما بعد من برای عصرونه یه غذا درست کردم بچها بخورن یه بشقاب گذاشتم جلوی دختر داداشم یه بشقابم گذاشتم جلوی دختر خودم سریع شروع کرد به گله کردن که واسه بچه ی خودت بیشتر ریختی و من اونو میخوام در صورتی که یه اندازه بود

الانم بزرگ شدن یه چادر سر میکنه و زوم میشه رو دختر من و میگه موهاتو بکن تو 😐چادر سر کن با حجاب باش😐در صورتی که دختر من بی حجاب نیس فقط مثل اون چادر سر نمیکنه و ادا در نمیاره

البته داداشمو زنشم جنسشون خرابه از اونایی هستن که نماز خوندنشون رو میکنن تو چشم بقیه و نمیرن یه جای خلوت نماز بخونن جلوی جمع با صدای بلند و وسط همه نماز میخونن 🙄

اره دیدم دختر داداشم اینجوریه دقیقا همه ی اینکارا را با دختر من میکنه یه بار داداشم زن و بچشو اورد خ ...

آخ آخ که این مدا داداششت و زن داششت

تو طایفه ی شوهرم هستند

ناراحتی روحی و روانی گرفتم از دستشون

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
آخ آخ که این مدا داداششت و زن داششت تو طایفه ی شوهرم هستند ناراحتی روحی و روانی گرفتم از دستشون

همش ادای خوبا رو در میارن در صورتی که غیبت میکنن تهمت میزنن دل میشکونن

بعضی آدما از اول سرشتشون خرابه ببخشید ولی خاک اینارو با شاش گل کردن درست هم نمیشن ژنتیکی خرابن دفعه دیگه چیزی گفت سرش داد بزن یا به بچت یاد بده جوابشو بده یا حتی بزنتش بعدم که ننش شاکی شد خنده خنده بگو بچه ان دیگه دعوا میکنن

اره دیدم دختر داداشم اینجوریه دقیقا همه ی اینکارا را با دختر من میکنه یه بار داداشم زن و بچشو اورد خ ...

به بچه هه بگو به تو نیومده گوه خوریش من عاششششق کتک زدن و جواب دادن به بچه های پررو ام همیشه ام بزرگترای اسکل مانعم میخوان بشن ولی هیچ لذتی بالاتر ازین وجود نداره😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز