2777
2789
عنوان

اضطراب شدید بعد عمل بینی 🥺🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 47 پست
نمبدونم هزار دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم 🥺🥺🥺

بخاطر عمل نیس وسواس فکری واضطرابه میفهممت چون خودمم اینجوریم

یبار به خودم میگفتم این کیه داره توسرم با من حرف میزنه وقتی خودنم دهنم بستس😔😐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگر میبینی شدیده پیش،دکتر برو چند ماه دارو میخوری اکی میشی  یا از همین داروهای طب سنتی آرامبخش ...

دارو ادمو عادت میده 

خواب میاره 

همش حسرت دماغ خودمو میخورم هر چند قوز داشت لااقل هییییچ مشکلی باهاش نداشتم 

این یه ماه اصلا زندگی نکردم من🥺

دیگه با یه نگاه به تاپیکام باید متوجه حاله خرابم بشی🥺

چون خودمم گرفتار این پانیک لعنتی ام میفهمتت 

برو پیش پزشک تب ستتی خوب

من میتونم بهت بگم چیا بهم داده خوب شدم فعلا ولی خوب شاید به شما نسازه

بخاطر عمل نیس وسواس فکری واضطرابه میفهممت چون خودمم اینجوریم یبار به خودم میگفتم این کیه داره توسرم ...

اره قبل عملم داشتم 

ولی بعد عمل خییییییییلی شدید شده 

هی میگم دیگه تا عمر داری با این دماغ نمبتونی زندگی کنی 🥺

دارو ادمو عادت میده  خواب میاره  همش حسرت دماغ خودمو میخورم هر چند قوز داشت لااقل هییییچ ...

وسواس داری عزیزم منم خیلی اینجوری هستم تایه مدت پیش هردقیقه بعد عملم هی میگفتم دماغم کج هس ازصبح جلواینه بودم ،منم هردفعه سریه چیزی وسواس دارم  

واااااقعا  توروخدا میشه راهنماییم کنی من با ظاهرش مشکلی ندارم این باطن بینیم  و ببخشی ...

وای ببین من دو روزی یه بسته گوش پاک کن استفاده میکردم...کاش سیمکارت قبلیمو داشتم نشون میدادم یه بار 20 تا بسته گوش پاک کن سفارش دادم...😅😅این کاملا طبیعیه... من تا چهارماه اینجوری بودم.... خیلی رومخ بود... بعد من الرژی شدیییدی هم داشتم و دائم ابریزش بینی... فرض کن دماغتو تازه یه ماهه عمل کردی و همش پشت سرهم ابریزش و دستمال به دست باشی... خداروشکر تموم شد رفت اون زمان...الان هیچ مشکلی ندارم خداروشکر... گوش پاک کن هم میبینم خنده م میگیره... 😂😂

وسواس داری عزیزم منم خیلی اینجوری هستم تایه مدت پیش هردقیقه بعد عملم هی میگفتم دماغم کج هس ازصبح جلو ...

عزیزم شما هم عمل کردی 

چند وقته 

مشکل گرفتگی و مخاط بینی داشتی 

کی خوب شدی 🥺🙏راهنماییم کن خاهرو

اره قبل عملم داشتم  ولی بعد عمل خییییییییلی شدید شده  هی میگم دیگه تا عمر داری با این دم ...

خیلی حس بدیه نتونی رو خودت تسلط داشته باشی کاملا درکت میکنم اینا واکنش مغز به اضطرابه

وای ببین من دو روزی یه بسته گوش پاک کن استفاده میکردم...کاش سیمکارت قبلیمو داشتم نشون میدادم یه بار ...

یعنی خدایی الان با دماغت هیچ مشکلی نداری 

حتی تو زمستون و سرما خوردگیات مثل قبلی 

راحتی باهاش 

و مثل قبل یبار صبح میشوری و تمام ؟؟دیگه هی جلوی روشویی نیسی

وااای چقد سوال پرسیدم شرمنده

خیلی حس بدیه نتونی رو خودت تسلط داشته باشی کاملا درکت میکنم اینا واکنش مغز به اضطرابه

بیشتر از ۱۰۰۰۰۰به خدا گفتم 

منکه بنده بدت نبودم تو چرا مانع عمل من نشدی 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

من طبعم صفراویه نمیدونم که بهم بسازه یا نه

میدونم گلم برای همین میگم خودت حضوری برو دکتر شاید داروی متفاوت داد

به من شربت ضد سودا چه قرص های گیاهیی دیگه  داده میگه به طبع خود بدن ربط نداره یه چیز دیگس من که سر در نمیارم ولی هرچی که هست بدون قرص ارومم 

یعنی خدایی الان با دماغت هیچ مشکلی نداری  حتی تو زمستون و سرما خوردگیات مثل قبلی  راحتی ...

من دماغم از قبل هم بهتر شده... قبلا سرما میخوردم یا الرژی داشتم یا باد سرد می‌خورد تو صورتم سریع ابریزش میگرفتم بدجور الان اصلا این مشکلاتو ندارم... انگار اون چندماه بعد عمل همشو جبران کرده.... اینکه میگم از قبل بهترم خدایی واسه دلگرمیت نیست، واقعا خییلی بهتر شدم... انگار یه سیستم تنفسی جدید  خدا بهم داده😅😅اون چندماه اولم واسه آب بندی بود🤣