2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم بیگناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4344 بازدید | 80 پست
منو میگی؟؟؟

آره دیگه...تعیین تکلیف میکنی شوهرت کجا بره بعد میای اینجا گریه زاری شوهرم میخواد طلاقم بده دنبال دعانویسم همشم مینالی نمیخوای جدا بشی خانواده ی شوهرت میان دنبالت باز دنبال حاشیه ای به شوهرت گیر بدی تنبلی تخمدانتو حتما درمان کن که زندگیتو از هم می پاشونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی

هرکی فاال بلده بگیره برام بگیره منم براش میگیرم یه جورایی تبادل،به جز تبادل هم انجام میدم فاال عشق،اکس،ازدواج،مالی،کاری گرفته میشه💚برای جزئیات درخواست بدید،،،،،،نی نی یار یه سره تعلیق نکن قبلش اخطار بده مرسی ازتتتت💞

ولی کاری کردی که دل شوهرت ازت زده شد .قصاص قبل از جنایت کردی .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب خداروشکر...من همیشه از خدا همسری خواستم که گذشت و ایندش هیچی نباشه همینطورم شد یکیو سرراهم گذاشت که هم از گذشته هم ایندش باخبر باشمو مثل روز برام روشن باشه واقعا تحمل این یه مورد ندارم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

🫠عشقم ما چند سال رل و عقد بودیم و با کلی سختی بهم رسیدیم و همش منتظر این روزا بودیم...تازه ازدواج ک ...

هیچکس داستان زندگیش و قضیه بهم رسیدنش مث مال منو همسرم عاشقانه نبود بعد ده سالم بهم رسیدیم ولی حقیقتا دیگه اینا از مرد جماعت کورد بعیده بعد ازدواج😂من خودمم کورد سقزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز