2777
2789
عنوان

خانوماییکه بینی عمل کردن🥺🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 67 پست
من اول شستشو میدم بعد با دستمال و گوش پاک کن پاک میکنم هر دفعه پنج دیقه  دیگه نمیدونم خدا کنه ...

خوب میشی میگذری اما عزیزم ب قشنگ شدنش نگاه کن ب اینک چقدر تغییر کردی الان حساسه بعدها با ی ارایش ملایم ب حدی ناز میشی اعتماد بنفس میگیری لذت میبری،اینجوری نکن زبونم لال افسرده میشی 

وای ک چقدر بدم میاد اقوام نظریه الکی میدن مثلا به همسرم میگفتن ب شکم خوابیدن ارزو شد واست یا مثلا مع ...

اره منم خیییلی میترسونن هی میگم خدایا کاش عمل نمیکردم چون واقعا به استرس و نگرانیش نمیارزه 

نفسام گاهی صدا میده 

دماغم کیپ میشه 

خشک میشه گاهی مخاط بینی 

خلاصه کلافم کرده خاهر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب میشی میگذری اما عزیزم ب قشنگ شدنش نگاه کن ب اینک چقدر تغییر کردی الان حساسه بعدها با ی ارایش ملا ...

اره خاهر الانم همون شبیه افسرده ها شدم میگم که اخه اولین نفریم که عمل کردم تو فامیل 

تازه ۲۷روزه 

ولی یکی میگه صدات عوض شده 

خودشم که کیپی و ابریزش و ایناشم اضافه شدنی خودمم ناراحت میشم حسابی میگم کاش عمل نمیرفتم 

اخه من اولین نفری ام تو کل فامیل عمل کردم بخاطر اون برام عجیبه ابجی  فک کن من اولین نفرم هر کی ...

خب حالا دیگه میدونی الکی استرس داری وقتی سرشونو تکون دادن یا حرف منفی زدن با اعتماد به نفس بگو همش طبیعیه و به مرور عادی میشه 

بگو وقتی دستتو میبری چقدر زمان میبره جاش خوب بشه وقتی آسیب کوچیکی میبینی چند وقت بعد کاملا خوب میشی؟ خب اینم عمل جراحیه،با بیهوشی رفتم زیر تیغ بینی رو کامل باز کردن و بعد بخیه زدن،همش طبیعیه و به مرور کاملا خوب میشه

خب حالا دیگه میدونی الکی استرس داری وقتی سرشونو تکون دادن یا حرف منفی زدن با اعتماد به نفس بگو همش ط ...

اره عزیزم حق با توعه 

میشه ازت یه خواهش کنم ابجی 

خدایی همین الان از ته دلت برام دعا کن 

بگو که زوووود خلاص بشم از این عوارضاش و دل اشوبه های خودم 

دعات انشاالله میگیره در حقم 🙏🥺