2777
2789
عنوان

خانوماییکه بینی عمل کردن🥺🙏🙏

2816 بازدید | 67 پست

سلام من ۲۷روزه بینی عمل کردم مخاط بینیم ببشتر از قبل شده 

همش گوش پاک کن و دستمال دستمه 

توروخدا راهنماییم کنید تا کی این رویه ادامه داره اذیتم میکنه 🥺🙏🙏

نکنه بمونه همین مدلی واقعا کلافه کننده است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 25 اردیبهشت عمل کردم یک هفته اول اینجوری بودم بعد عمل دومم هم یکی دو روز بودم اما  الان کامل ...

واسه منم روزای اول زیاد بود الان شده روزی سه چهار دفعه ولی خب بازم اذیتم 

نه نمیمونه عزیزم بستگی به بدنت داره ۱ماه دیگه چندماه دیگه شایدم هفته دیگه

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
نه نمیمونه عزیزم بستگی به بدنت داره ۱ماه دیگه چندماه دیگه شایدم هفته دیگه

یعنی طبیعیه؟؟

شما عمل کردی عزیزم

میشه تجربتو بگی سمت راستمم بعضی موقع کیپ میشه اذیت میشم 

اسی درد داشت؟

طبیعیه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یعنی طبیعیه؟؟ شما عمل کردی عزیزم میشه تجربتو بگی سمت راستمم بعضی موقع کیپ میشه اذیت میشم

خواهرم عمل کرده ولی همش بالای سرش بودم 

اون مشکل کیپی هم بهتره بالشت با ارتفاع بلند تری بزاری زیر سرت

⊱ خدا‌ هر‌ لحظه‌ و‌ هر‌ ثانیه‌ با‌ توعه!🤍🕊                                                      ⊱ اِنَّ اَللّٰهْ مَعَکَ فی کُلُ مرَّة وَ مُرَّة🤍🕊️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز