حساس میگی میگذره بخدا هزار دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم ابجی افسردگی گرفتم بخدا یه روز خشکی یه ر ...
من بهت کیگم خوب میشی شک نکن بعد میخندی ب این روزا ک الکی استرس داشتی ماتوخانوادن همسرم اکثرا عمل کردن همه این عوارض داشتیم حتی جاریم تا سه ماه...مدام شستشو بده اسپری سدیم کلراید بگیر اسپری کن پماد چشمی کوچلوم بزن توسوراخابینیت
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیزم الان که واسع شما سه ماه شده راحتی؟؟ تنفست کی کامل خوب شد من همش جلوی روشویی دستمال بدستم از ...
عزیزم عالی میشه من خیلی خوبم ،مثلا همسرم قبل من رفت تا دوماه اذیت شد بعد خوب شد زمان بهبودی کامل هر فردی فرق داره ،یادمه همسرم واسه تمیزکردن رفته بود پنس و گوش پاکن و اسپری و ..گرفته بود حداقل هرسری نیم ساعت درحال تمیز کاری بود بعد ب دکترش گفتم گفت این کار درست نیست تحریکش نکن ب مرور برطرف میشه و بعد ک حساسیتش کم شد بعد دوماه دیگ کلن عالی شد ،واسه همین از تجربه همسرم من خیلی تو نخ تمیزکاری نرفتمدرحد معمول
وای ک چقدر بدم میاد اقوام نظریه الکی میدن مثلا به همسرم میگفتن ب شکم خوابیدن ارزو شد واست یا مثلا معذرت میخوام فین کردن ،اما الان همسرم براحتی ب شکم میخوابه باشگاه میره استخر میره چون دیگ شیش ماه گذشته واسش ،یدعده میگفتن نمیتونی دماغتو محکم بمالی ،اصلا توجه نکن اصلا اینا ی مشت حرفای غیرتخصصیه ک دست ب دست میچرخه