2777
2789
پس بزار منم بگم  مامانم ک فوت شد من بعد یه سال نامزد کردم بابام ازدواج کرد  زن بابام باه ...

ومنی که چشم ب جهان گسودم نامادری داشتم بخاطر اینکه مادرم نتونسته بود اول ازدواج برای پدرم پسر بیاره 

همینکه زنه رو گرفته مادرم بعد یه دختر یه پسر زائیده 

عزیزم حرف زیاده انشالله همه ای ما عاقبت بخیر شیم 

اینم بگم مادرم دختر خان بوده ولی بعد ازدواج مادرشوهرم اینا که از طبقه ای دایین جامعه بودن اذیتش میکردن مادرم بخاطر اینکه عاشق بابام بوده هیچی ب خانواده اش  نمیگفته اونقدر من دردام زیادن که بخوام بگم سرت درد میاد 

انشالله خوشبخت ترین باشی عزیزکم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

اره خیلی سختی کشیدی اما هرکی یجور سختی کشیده شاید منم فکرکنم هیچکس مثل من سختی نکشیده

بله واقعا فرمایشات شمارو قبول دارم زندگیه دیگه برا هر کی یه چیزی مینویسه ولی واقعا از وقتی که خودمو شناختم مادرم هوو داشت تا بخوام خودمو بشناسم شدم عروس و بعدش تو‌اوج نوجوانی شدم مامان تو اوج جوانی شدم مطعلقه و بعدش هم تو سن ۳۰سالمه یه انتخاب بدتر کردم بخاطر حرف مردم اخ عزیزم من بمیرم برا خودم که با چشم گریون دارم برات مینویسم 

من چه سنی دارم که حسرت بچمو میکشم چه سنی دارم که شدم زن یکی که ن اخلاقش ن رفتارش با من همخونی داره چرا بخاطر حرف مردم نرفتم با اونی که عاشقش شده بودم بعد طلاقم وای بمیرم برا دل خودم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله واقعا فرمایشات شمارو قبول دارم زندگیه دیگه برا هر کی یه چیزی مینویسه ولی واقعا از وقتی که خودمو ...

عزیزم خیلی سخته

دوری بچت خیلی سخته بمیرم برات

مادرمنم هوو داره یوقتایی دلم واسش میسوزه اما گاهی رفتاری میکنه که دلم براس نسوزه

چرا وقتی میفهمیدی انتخابت اشتباهه اینکارو کردی

حرف مردم چیه کی دلش برا کسی سوخته

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

ومنی که چشم ب جهان گسودم نامادری داشتم بخاطر اینکه مادرم نتونسته بود اول ازدواج برای پدرم پسر بیاره& ...

این بهونه  مرداست پسر بیاره

بهونه پدرمم همین بود حالا یدونه پسر داشته ها

بهونه کرده چندتامیخوام

حالا پسراش هیچ گلی به سرش نمیزنن پاش برسه فوششم میدن

ولی دوسشون داره 

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

عزیزم خیلی سخته دوری بچت خیلی سخته بمیرم برات مادرمنم هوو داره یوقتایی دلم واسش میسوزه اما گاهی رف ...

فدای دلتون بشم که با بند بند وجودم درکتون میکنم 

من چونکه سنم پایین بود خواستگار پسر خیلی داشتم یکی از فامیلامون نگو منو خیلی قبل تر میخواسته و من نمیدونستم بعد طلاقم دقیقا ۱سال بعدش ب خواهرم زنگ زده بوده که اره من فلانی رو میخوام خواهرم شمارمو داده بود بهش و بعدش باهم دوست شدیم منم بعد اون همه سال عاشقش شدم ولی بخاطر اینکه خانواده ها راضی نبودم یعنی پدر و برادر من و خانواده ای خودشون از این ازدواج گذشتم بهش گفتم که این همه اه و ناله نمیخوام پشتم باشه باهاش کات کردم و بعد ۳سال که میرفتم برای کلاس دستیار دندون پزشکی اونجا یکی منو با همسرم که الان ازدواج کردم آشنا کرد اونم ازدواج ناموفق داشته همه چیز قبل عقد خیلی خوب بود تا اینکه عقد کردیم 

من مهریمو که قبلا ۳۲۵تا بود با کلی حق و حقوق دیگه بخشیده بودم همش میگفتم مهریه خوشبختی نمیاره 

با این حرف اینا هم گفتم ۱۴تا منم گفتم باشه ولی وقتی آمدم سر خونه زندگیش اخلاقش خیلی فرق کرد اولویتش شدن پدر و مادرش یعنی هر ماه۶تومن خرج پدرش میکنه تا چیزی میگم میگه پدمه حق داره گردنم ‌خیلی اخلاقای مزخرف دیگه 

این بهونه  مرداست پسر بیاره بهونه پدرمم همین بود حالا یدونه پسر داشته ها بهونه کرده چندتامیخو ...

بله میدونم چی میگین 

فدای دلتون بشم که با بند بند وجودم درکتون میکنم  من چونکه سنم پایین بود خواستگار پسر خیلی داشت ...

چقدر بد

اگه داره و خرج تو هم میکنه هیچی نگو ولش کن

مردا لج کنی بدتر میشن

ده ساله لج بازی شوهرمو تحمل کردم دیگه ولش کردم پنجاه درصدش بهترشده

فقط رهاش کن بزارخرج کنه اگه داره

چقدر بد اگه داره و خرج تو هم میکنه هیچی نگو ولش کن مردا لج کنی بدتر میشن ده ساله لج بازی شوهرمو ت ...

قوربونت بشم من داشتنو که داره ولی برا خودمون خرج نمیکنه ببین از کی هست من نرفتم مسافرت ولی عید برا اونا۱۰تومن زد رفتن مسافرت 

من همسر بیشعور قبلیم هیچ اخلاقیم نداشت پولا اختیار من بود ولی من استفاده نمیکردم بخاطر اینکه دوسش نداشتم ولی الان دیگه واقعا کم آوردم 

همش از خدا مرگمو میخوام بد بخت دادم 

چقدر بد اگه داره و خرج تو هم میکنه هیچی نگو ولش کن مردا لج کنی بدتر میشن ده ساله لج بازی شوهرمو ت ...

عزیزم درکت میکنم 

و منی که از اول تو‌ناز و نعمت بودم الان که یکم دریغ میشه ازام زانوی غم بغل میگیرم هی خدااااا

خوشبخت ترین باشین عزیزمممممم

قوربونت بشم من داشتنو که داره ولی برا خودمون خرج نمیکنه ببین از کی هست من نرفتم مسافرت ولی عید برا ا ...

عزیزم😔

عزیزم درکت میکنم  و منی که از اول تو‌ناز و نعمت بودم الان که یکم دریغ میشه ازام زانوی غم بغل م ...

منکه هیچ وقت تو رفاه نبودم هیچکس پشتم نبود ودوستم نداشت

برای همین پوست کلفت شدم وقتی دیدم شوهرمم دوستم نداره

میگه دوستت دارما اما نداره چون توی این ده سال خیلی زجرکشیدم چه شبا که ازغصه تا صبح گریه کردم

هیچ کاری نکرد برام ارومم نکردمیگفت اشک تمساح نریز

تو سختی هوامو نداره دکترنمیبره تا دعواش نکنم

سرپسرم یک ساال درد بخیه کشیدم هیچکسو نداشتم تاصبح نشیته بودم بالاسر بچم رفلاکس والرژی وکولیک داشت اما اصلا اهمیت نداد بگه تازه زایمان کرده گناه داره حتی مگهش نمیداشت برم نماز بخونم میگفت نخون من حوصله ندارم بچه نگه دارم

اما توقع هرکاذیوازم داشت غذا باید حاضرمیبود

اما چه کنم همینجوری باراومده ذاتش همینه

یاشانس منه یا پرروش کردم اوایل که دوسش داشتم دیوانه وار

اما بیخیالش شدم زیاد بهش توجه نمیکنم مثل قبل

چسبیدم به پسرم 

یکم بهترشده اما بازم همونه اصلا هوامو نداره

بارها به خودکشی فکرکردم چون کسیو ندارم وقتی قهرمیکرد هفته ها 

میگفت بروخونه بابات اخه اونام دوسم ندارن پشتم نیستن کجامیرفتم 

ولی من ادم اینکارنیستم چون ازخدامیترسم 

میترسم این دنیام ک جهنمه اون دنیامم خرابتر نکنم

ببین گلم صبورباش بلاخره تموم میشه جای تو نیستم بفهمم چی میکشی اما صبور باش یروز بهترمیشه خودتو قوی نشون بده 

منکه هیچ وقت تو رفاه نبودم هیچکس پشتم نبود ودوستم نداشت برای همین پوست کلفت شدم وقتی دیدم شوهرمم دو ...

دورت بگردم فقط اینو نیتونم بگم خدا پسرتون رو براتون نگه داره 

و براش بهترینارو رقم بزنه

و دل شمااااا هم شاد شاد باشه 

و بهترینا سهم زندگیتون 

خدا همسرتونم سر عقل بیاره تا بفهمه اونی که براش میمونه شمایین و بس💜✌️

دورت بگردم فقط اینو نیتونم بگم خدا پسرتون رو براتون نگه داره  و براش بهترینارو رقم بزنه و دل ...

ممنونم ازدعای قشنگت 

اشناللع بهترینابرای شمام رقم بخوره

سرش بارهابه سنگ خورده اما نمیخواد قبول کنه

یکم بهترشده ها ولی خیلی باهاش بااحتیاط رفتارمیکنم همش نگرانم لج کنه

وقتی لح کنه عین وحشیا میشه انگار دشمنشم

ممنونم ازدعای قشنگت  اشناللع بهترینابرای شمام رقم بخوره سرش بارهابه سنگ خورده اما نمیخواد قبو ...

فدای دلتون بشم من 

انشالله بهترینا سهم شماااااااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز