2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23425 بازدید | 1122 پست
برای من تفاوتی نداره عزیزم چه اینجا باشه چه تاپیک جدید.  انشالله فردا مفصل درباره اش صحبت و تص ...

سلام عزیزم ان اشالله سلامت باشی💖

اگه جای دیگه گروه زدین منم ببرین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد چن وقت میشه نتیجه اش رو دید؟

قدت چنده؟

تو یه دوره نتیجه رو میبینی 

منم از شنبه انلاین میشم 

الان انقد خستم فقط اومدم پیام بذارم برم تا شنبه ، کارم زیاده 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام عزیزم جانم؟  هنوز سرم خلوت نشده  ، حتما سریعتر کارهام رو جمع میکنم باز برمیگردم شما ...

اوووو بلوططط

اخه مگه چه کاریههه که تموم نمیشه 

منتظرتم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اوووو بلوططط اخه مگه چه کاریههه که تموم نمیشه  منتظرتم

ببخشید دیگه  اول هرکاری همینقدر زیاده ، درسم میخونم بیشتر میشه 

از شنبه هستم در خدمت دوستان 💖

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ببخشید دیگه  اول هرکاری همینقدر زیاده ، درسم میخونم بیشتر میشه  از شنبه هستم در خدمت دوست ...

تروخدا اااا حتمن خبرم کن

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چشم شما از الان شروع کن 

🥺یادت نره بیای ها