2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23425 بازدید | 1122 پست
سلام ایلدا جان خوبی میشه جواب بدی کارت دارم،ممنون میشم 

سلام عزیزم متشکرم شما چطوری 

جانم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون منم خوبم ممنون که جواب دادی  ایلدا جان میخواستم بدونم دکتری که گفتید برا قد سراغ دارید ...

عزیزم حقیقتا پیش شون حضوری نرفتم و دیگه پیگیری نکردم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

[QUOTE=316889509]عزیزم حقیقتا پیش شون حضوری نرفتم و دیگه پیگیری میشه ازت خواهش کنم یازحمت بکشید برید حضوری پیششون،یا شماره تلفنشون یا ادرسشونو بدین

بخدا قسم خیلی مهمه برام،چون تنها من نیستم 

خواهرم متاسفانه قدش ۱۴۲ هست و این یه غم بزر.ی شده برامون، التماست میکنم یه کاری برامون بکن

بلوط کجایی پس😕

سلام عزیزم جانم؟ 

هنوز سرم خلوت نشده  ، حتما سریعتر کارهام رو جمع میکنم باز برمیگردم

شما با توجه به توضیحات صفحات اول برای خودتون برنامه ریزیکنید انجام بدین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نه ایلدا  اگه گروه دارین اونجا اگه نه که خودت میدونی تاپیک بزنی ولی بلوت نمیاد که

عزیزم برای من فرقی نمیکنه کجا باشه ، هرجا گروه بزنین به‌منم بگین میام‌

فقط واتساپ تلگرام ندارم

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام من تازه وارد تاپیک شدم منم میخوام قدم بلند بشه چیکارکنم ؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم صفحات رو بخون ، برای خودت برنامه ریزی کن انجام بده 

برنامه رو با توجه به شرایط خودت تنظیم کن اذیت نشی

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
بچه ها کدوماتون نتیجه گرفتید؟ من قدم بلنده میخوام دو سه سانتم شده بلندتر شم

سلام عزیزم دو‌سه سانت سریع بهش میرسی 

بخون برای خودت برنامه ریزی کن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱