2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 22890 بازدید | 1121 پست
خیلی خوبه عالیه❤️میشه بپرسم چکارا میکنی ،بعد ساعت خوابت چه جوره،چون فقط تو الان با من شروع کردی

سلام اگه هنوزم هستی پیام منو میبینی تروخدا جوابمو بده کمکم کن چکارکردی راهنماییم کن لطفا

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر افزایش قد هم نداشته باشم بازم روحیه ام بالا میره ورزش خوبه

دوست عزیز شما نتیجه گرفتی ؟؟؟؟؟؟

اصلا کسی نتیجه گرفته؟؟

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

دوست عزیز شما نتیجه گرفتی ؟؟؟؟؟؟اصلا کسی نتیجه گرفته؟؟

چی شد کسی ب شما جواب داد؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

چی شد کسی ب شما جواب داد؟

نه عزیزم 

من که ورزشمو شروع کردم نتیجه داد یا نداد میام همینجا برات‌ میگم 💛

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

نه عزیزم من که ورزشمو شروع کردم نتیجه داد یا نداد میام همینجا برات‌ میگم 💛

قربونت مرسی❤️

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

سلام شما نتیجه گرفتید؟

سلام عزیزم هنوز در تلاشم 

فعلا هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده و هیچ تغییری نکردم 

بخاطر ورزشای کششی پوستم ترک خورده

امیدوارم یه نتیجه‌ای بده فعلا خیلی زود واسه قضاوت حداقل یک سال دیگه باید ببینم‌چی میشه 

اگر نتیجه داد میام میگم حتما