2777
2789
عنوان

همسایه 😶

141 بازدید | 13 پست

همسایه مون دیوونه مون کرده.شب و روز در میزنه یا به هر بهانه درو باز میکنه شروع میکنه به حرف زدن.هر بار هم کلی چرت و پرت میگه.مامانمم پاش درد میکنه نمیتونه زیاد وایسه دیگه خسته شد جلو در نشست! بازم بیخیال نمیشه.هربار مامانم تعارف میکنه میاد میشینه دیگه مگه میره🤦🏻‍♀️یه بار هم محض رضای خدا به مامانم یا من نگفت بیاید خونه ما.همیشه میاد میشینه دیگه باید یه اتفاقی بیفته تا بره:/ با اولین تعارف هم زود شل میشه میاد.خب دیوونه شدیم اصلا حریم خصوصی نداریم.یه بار خواب بودم تو خونه اومده بود بالا سرم😶مامانمم از ایناست که وا میده سر همینم چند بار با مامانم دعوام شده.فکر کن تو خونه لم دادی یهو سرشو میندازه تو خونه سلام میکنه😒واقعا خسته شدم.الان باز خوبه.وقتی هوا سرده مثل سگ میلرزیم تو خونه در همینجور بازه سوز میاد تو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تصور کردم لحظه ای که گفتی خوابیدی دیدی بالاسرته😂

باور کن اون لحظه سکته زدم.یهو دیدم با چادر گل گلی بالا سرم با خنده میگه سلاام .منم همون جور آشفته خودمو جمع و جور کردم گفتم سلام.بعد زد زیر خنده رفت نشست

باور کن اون لحظه سکته زدم.یهو دیدم با چادر گل گلی بالا سرم با خنده میگه سلاام .منم همون جور آشفته خو ...

ابوالفضل 😂😂😂😂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
باور کن اون لحظه سکته زدم.یهو دیدم با چادر گل گلی بالا سرم با خنده میگه سلاام .منم همون جور آشفته خو ...

یه بار تو خونه تنها بودم در حال تماشای تلوزیون

خواهر اومد تو خونه آب خورد رفت بیرون در رو نبست

یه لحظه حس کردم یه چیزی بالای سرم وایساده

در حالی که دم غروب بود خونه تاریک فقط نور تلوزیون خونه رو روشن کرده بود

با ترس بالای سرم رو نگاه کردم دیدم پیرزن همسایه که قدش اندازه ی یه بچه ی ۷ سالس با موهای قرمز صورت چروک بالای سرمه😫😱

یه سکته ی حسابی زدم🤣🤣

دیدم پارچ دستشه میگه آب شیرین بده🤣🤣

ای تو روحت زننننن خب زنگ در رو بزن 😭