2777
2789
عنوان

خونه مامانم بودم رفتم در اتاق خواهرم.... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 111 پست
 مامانم ک بفهمه خیلی ناراحت میشه اصن موندم خودمم از وقتی گوشی گرفتیم رفتارش کلا عوض شده

عزیزم به شما مربوط نیست خواهرت چیکار میکنع😐

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه که فیلت رشکن وصل نیست  الان من فیلت ر  شکن  ندارم🤣

وقتی پای گناه وسط باشه عین اب خوردن وصل میشه😂😅😅

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا تو تاپیک های من لینک رو پیدا کنید🥰

مامانم ک بفهمه خیلی ناراحت میشه اصن موندم خودمم از وقتی گوشی گرفتیم رفتارش کلا عوض شده

ما همه همینجوریم :)) البته به عنوان یکی از (تقریبا) همسن های خواهرت ، حتما پیگیریش کن 

من خودم همینطوری میکردم ولی خ‌ا نبود ، من عفونت داشتم 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
الان مطمئنی ؟  بنظرم غیر مستقیم برو‌تو کارش  با ترسوندن شروع کن خودش میاد ازت کمک میگیره ...

خیلی پاچه میگیره تا میام باهاش حرف بزنم در مورد هر موضوعی اصلا یه جوریه هیچکی جرات نداره بهش هیچی بگه خیلی هم باهاش سعی میکنیم رفیق باشیم ولی کلا دوری میکنه

اسی درکت میکنم

خودم دختر دارم

اگه این صحنه رو زبونم لال از دختر یا خواهرم ببینم دنیا روسرم خراب میشه یکی از دوستان خوب راهنمایی کرد به نظرم بهترین راهنمایی بود

بهش بگو تازگیا زیاد میخارونی زشته شاید عفونت داری 

بریم دکتر

چون خطرناکه

اگه بخارونی چون دستتم آلوده س بیشتر مریض میشی

منطقی و غیر مستقیم صحبت کن

نذار از الان عادت کنه

اینجا نمیکشنت؟ من بیست سالمه منو میکشن تازه 

کیا می کشنت ؟ 🙂

اگه مامان بابامو میگی ، که .. اونا نمیدونن اینجام 😁

اگه کاربرا رو میگی ، من هیچوقت بی احترامی نکردم ولی همیشه به خاطر سنم می پریدن بهم و فوری بی احترامی می کردن :((

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
خیلی پاچه میگیره تا میام باهاش حرف بزنم در مورد هر موضوعی اصلا یه جوریه هیچکی جرات نداره بهش هیچی بگ ...

برو family link رو گوشیش فعال کن وصل بشه به گوشیت 

ایمیل گوشیشو بردار  

سراز کارش در بیار 

تا دیر نشده

کیا می کشنت ؟ 🙂 اگه مامان بابامو میگی ، که .. اونا نمیدونن اینجام 😁 اگه کاربرا رو میگی ، من هیچو ...

کاربرا رو میگم

با ۲۰ سال میگه بچه 😐

داشت به امامان   نماز  قران خدا توهین میکرد 

منم جوابشو دادم   خیلی حرفای بدی بهم زد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز