2777
2789
عنوان

خونه مامانم بودم رفتم در اتاق خواهرم.... بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 111 پست
من ۲۰ سالمه فقط روبیکا و شاد و تلگرام اونم بابام نمیزاشت انقد وحشی بازی دراورد گذاشتن

ی چی بگم 

تو خودت ببین داری در مورد خواهرت تو اینجا چطوری صحبت میکنی بعد انتظار داری باهات صمیمی هم بشه یکم با ملایمت تر

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کاربرا رو میگم   با ۲۰ سال میگه بچه 😐 داشت به امامان   نماز  قران خد ...

اینا کوچیک و بزرگ که حالیشون نمیشه 

اول حمله ور میشن سمت آدم ، بعد که می بینن فحش نمیدی و دعوا راه نمیندازی میگن «حالا هرچی 😒» و میرن 

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
ی چی بگم  تو خودت ببین داری در مورد خواهرت تو اینجا چطوری صحبت میکنی بعد انتظار داری باهات صمی ...

عزیزم من اینجا دارم اینطور میگم جلوی خودش میزارمش رو سرم انقد قربون صدقش میرم ولی کلا یه جوریه 

الانم عصبانیم ک اینطور میگم بهش

اینا کوچیک و بزرگ که حالیشون نمیشه  اول حمله ور میشن سمت آدم ، بعد که می بینن فحش نمیدی و دعوا ...

زنه جای مادر منو داشت 

یعنی حضرت زهرا جوابش رو بده 

بی فرهنگ 

نمیدونم  کجا بزرگ شده 😑😑😑😑