2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت حال خوابید

572 بازدید | 44 پست

سر این داستان که نوشتمم  پایین بحث کردیم هی اومد سمتم منم گفتم برو میخوام تنها باشم هی بزور میخواس ر.ا.ب.ط.ه برقرار کنه منم بدم میاد وقتی قهرم بزور میخواد به واسطه اون اوکی کنه چاییی ریختم براش گذاشتم گفت رفتی اتاق رفتیا منم اومدم بعد اومد بالشو پتوش برد حال داره تیوی میبینه منم رو تخت لش کردم عمرا هم برم سمتش

👇👇👇

امروز میخواستیم بریم رستوران و گیر داد تو خونه از بعداز ظهر سیگار بکشم و میدونه من متنفرم از این کار و نیم ساعت مونده به بیرون رفتن گفت بکشم در صورت که نیم ساعت دیگش میرفتیم بیرون و نیازی نبود بعد منم بلند گفتم نه دیگهه عهه هی چرا میگی بعد داد زد میرینم به شبت با لحن بدتر از مناا منم گفتم اوکی نمیام بیرون بعد یع مدت دید من ناجوور ناراحتم هی اومد گفت بریم بیرون منم نرفتم خیلی اعصابم بهم ریخت لحنش و هیچجوره راضی نشدم داشتم ارایش میکردم با ذوق و شوق بریم رید توش سر یه سیگار چرت (ما قرارمونه فقط بیرون میریم بکشه ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر کل کل میکنید! نمیدونم من مجردم انقدر اعصابم خورد میشه تاپیک های دعوای متاهل ها رو میخونم یا واقعا همینقدر دعواهای اکثر متاهل ها اعصاب خوردکنه؟! (هدفم از نی نی سایت اومدن خوندن همین تاپیک هاست کلا که سیاست یاد بگیرم از زندگی بقیه) ولی در کل.. یه جوریه بعضی تاپیک ها تو نی نی سایت. همش جنگ دعوا لجبازی.. 

یکمی هم گذشت داشته باشید نسبت به هم. والا دوست همخوابگاهی و هم اتاقی آدم تو دانشگاه یه کاری میکنه رو مخ آدم میره تحملش میکنه که تنش ایجاد نشه بعد نوبت به همسر میرسه لجبازی و دعوا؟!

برو عزیزم از دلش دربیار یا برو پیشش دراز بکش بخواب شده بدون رابطه.. خوب نیست زن و مرد جدا از هم بخوابن. 

چقدر کل کل میکنید! نمیدونم من مجردم انقدر اعصابم خورد میشه تاپیک های دعوای متاهل ها رو میخونم یا واق ...

الان برم فکر میکنه واسه رابطه رفتم و حتی این فکرم نکنه زوری کارش میکنه و واقعا عصبی میشم