2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد رفت حال خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁😁😂😂خدا قوت بهمون 

مادر بزرگم میگه خوب نیست زن و شوهر حتی یه شب سرشون از یه بالشت جدا باشه چون عادت میکنن و بده باعث سردی میشه عزیزم برو از دلش در بیار😘😁

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
مادر بزرگم میگه خوب نیست زن و شوهر حتی یه شب سرشون از یه بالشت جدا باشه چون عادت میکنن و بده باعث سر ...

اون جدا خوابیده اون بیاد من جا هر شببمم اون چرا اینجور فکر نکنه و بیاد جاش؟؟؟

باید مجرد باشی قدر شوهر بدونی 😁  بدو برو بش بگو دیگه نکش سرم درد میگیره نمیتونم خوب رابطه داش ...

چقدر دلم شوهر خواست😭 حالا هرکی میاد سمتم مثل چی پاچشوو میگیرم☹️😁

کاروانیم ای رفیقان،خانه سازی بهر چیست!؟☘️
عقل داشته باشین . بچه بازیا چیه ؟ برو طرفش رابطتو مستحکم و عشقولانه تر کن . کوله بار محبتتو از کمدت ...

اشتباه از شوهرش بوده

زندگی دوطرفه س

وقتی میدونه خانومش این کارو دوست نداره نباید انجام بده

بعدشم طرزه حرف زدنش درست نبوده

الکی ام بخوای کوتاه بیای جلوشون دیگه پس فردا حریفشون نمیشه

گذشت و فداکاری جای خودشو داره

فدات شم شما نمیتونی با این کار زندگی آروم داشته باشی بهش بگو بره دم پنجره یا بالکن یکم شوهراتونو آزاد بزارین بزارین نفس بکشن لطفا آنقدر فاصله نندازین یکم رفیق باشین فردا میرن سمت کسی که آرامش دارن بعد شما ضربه میخورین سر چیزا بیخود رابطتون خراب نکنین فردا هم اتفاقا خیلی سر سنگین باش پیام میدم چیه هر چی محکم تر بیخیال تر باشی حساب کار دستش میاد 

الان برم فکر میکنه واسه رابطه رفتم و حتی این فکرم نکنه زوری کارش میکنه و واقعا عصبی میشم 

تو نرو ولی ازش بخواه بیاد سر جاش بخوابه. بذار نیاد اصلا که به احتمال زیاد لج کنه نیاد ولی توپ رو بنداز تو زمین خودش.. به اسم خودت دعوا رو تموم نکن و صمیمیت بینتون رو کمرنگ نکن. این دعواهای کوچیک جمع میشه جمع میشه یهو بزرگ میشه عزیزم... تو خانمی کن و بزرگواری کن کوتاه بیا این سری.