2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی....

868 بازدید | 74 پست

هنوز هیچ کاری نکردم نه خرید ن وقت برا ارایشگاه و بقیه کارا هیچی تیر ماه عروسیمه اما  بابامینا فعلا دستشون خالیه منم دارم هی وقت کشی میکنم شاید تونستن یکار کنن اما جواب درست بهمون نمیدن ک بتونیم کارامون کنیم از طرفی هم با نامزدم راهمون خیلی دوره از هم . میخوام زودتر برم سر زندگیم دوس ندارم مشکلی پیش بیاد برامون کاش انقدر پول بود ک این همه ادم غصه نمیخورد😔 

تازه مادرشوهرمم میگه تا عروسی کردین بچه بیارید انگار بچه کشکه ک‌من با این همه قسط و خرج بچه بیارم زجرش بدم😏

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرج چیزایی که گفتی با داماده که

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

عروسی خرج و حواشیش زیاده

میتونید تا حد ممکن مختصر بگیرید و پولشو بیارید تو زندگی تون🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کاش عروسی نمیگرفین پولتونو خرج جهزیه و خونه اینا میکردین

جهیزیه و خونه گرفتیم . از طرف نامزدم تقریبا اماده هست بابامینا نمیتونن پول خرید دامادو جور کنن منم نمیخوام کم بیارم البته جهازمو خریدم نمیخوام اخر کاری برا خرید لباس و این چیزا هم خودمو هم خانوادمو کوچیک کنم . بخاطر همین مجبوری دارم وقت کشی میکنم اما از اون طرفم هیچ کاریمون نکردیم کاش یکم بابامینا فکر بودن

خرج چیزایی که گفتی با داماده که

عروسی با داماده  جهازیم خریدم . فقط الان پول خرید لباس با طلا برا داماد مونده ک جور نمیشه😔

ان شاءالله همه چی به خوبی پیش بره عزیزم  خوشبخت بشی  لطفا زود بچه نیار

ن با اینکه بچع خیلی دوست دارم ولی چون اول زندگیمون قسط خیلی زیادی داریم نمیدونم این بی رحمیو در حق بچم کنم

جهیزیه و خونه گرفتیم . از طرف نامزدم تقریبا اماده هست بابامینا نمیتونن پول خرید دامادو جور کنن منم ن ...

عزیزم دقیقا عین من جهازم آماده بود پول نداشتم خرید کنم دامادهم همه کاراشوکرده بود اما شاید باورت نشه یه هفته مونده بود به عروسی رفتیم خرید .و لوازم آرایش و بهداشتی رو با حلقه هارو شب قبل عروسی خریدیم تازه حلقه ها گرون میشد ما طلا روس خریدیم 

راستی من وام خونگی نوشت مامانم اولیشو خودمون برداشتیم تا تونستیم خرید کنیم

من مرداد عروسیم بود تازه تیر دانشگاهم تموم شد رفتم دنبال کارا  نگران نباش من ی تیکه جهیزیه هم ...

اخه میترسم نرسم . فعلا ب شوهرم گفتم خونه و رهن میکنیم کم کم وسایلارو میبریم بعدش خدا بزرگه انشالله مشکلات حل میشه ولی دردم اینه خانوادم نمیگن ما جور میکنیم هیچییی نمیگن میترسم تیر هم نتونم عروسی کنم از اونبرم مریض بدحال داریم خدای نکرده اگر اتفاقی بیوفته  براش عقب میوفته

عروسی خرج و حواشیش زیاده میتونید تا حد ممکن مختصر بگیرید و پولشو بیارید تو زندگی تون🤗

اتفاقا سعی کردم مختصر بگیرم ولی خرجا خیلی زیاده  الانم اگر بابامینا اکی بدن میشه ولی گیر افتادیم این وسط منم ک دو جون گرفتارم وسط نامزدمو خانوادم گیر کردم انقدر فکر اعصاب خوردی دارم ک دارم دیوونه میشم