2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 74 پست
خب گلم مگه داماد نباید تاریخ بزارن براتون؟؟تو تاروزی که تاریخ تالار مشخص نشده جوش نزن

داماد تا میخواد بزاره مامانم میگه دست نگهدارید حالا جیگر داماد هم خونه ن بابام لجبازه تا میگم نامزدم میگه ما میخوایم عروسی کنیم میگه غلط کرد کاری میکنه بیرونش کنما . از این حرفا بخدا دارم دیوونه میشم دیگه

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

للباس حنابندون چیه ؟الان بجز کت شلوارش بقیش که آسونه میتونید از یه نفرقسطی برداری

منظورم یه دست لباس دیگه برا حنابندون . بعد جدا از اینا یه مقدار هم ب عنوان شاباش میخوان دیگه  لجبازی میکننننن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داماد تا میخواد بزاره مامانم میگه دست نگهدارید حالا جیگر داماد هم خونه ن بابام لجبازه تا میگم نامزدم ...

ای بابا چقدر سخته اینطور خب باهاش حرف بزن بگو شوهرم تو این شرایط سختشه نمیتونه که صبرکنع

منظورم یه دست لباس دیگه برا حنابندون . بعد جدا از اینا یه مقدار هم ب عنوان شاباش میخوان دیگه  ل ...

وای چه شرایط سختی منم همینطور بودم بخدا خدا جورمیکنه منم حرص می‌خوردم که نگو اما همچین جور شد که نفهمیدم از کجا اومد

ای بابا چقدر سخته اینطور خب باهاش حرف بزن بگو شوهرم تو این شرایط سختشه نمیتونه که صبرکنع

بخدا خطرات راه هست ک میره و میاد . خطر مرگ و میر هست دوتامونم طاقت دوری همو نداریم وقتی از هم دور میشیم سر هرچیز مسخره ای دائم دعوامونه

منظورم یه دست لباس دیگه برا حنابندون . بعد جدا از اینا یه مقدار هم ب عنوان شاباش میخوان دیگه  ل ...

اگه میخوای بری سر خونه زندگیت. بشین با شوهرت حرف بزن. بگو بیا خرجو کم کنیم. حنابندونو کنسل کن کلا.

لوازم بهداشتی و چمیدونم لباس تو خونه و اینام بگو بعد عروسی بخریم. رسم طلا دامادو من تازه شنیدم. اونم یا کنسل کن یا سبک بخر.

پدر مادرت تو رهن خونه موندن! درک کن

خودت پول نداری؟

من پولم کجا بود کاش داشتم وام ازدواجمم دادم ب همسرم برا خرجای عروسی و خونه و اینا با وام خودش

بخدا خطرات راه هست ک میره و میاد . خطر مرگ و میر هست دوتامونم طاقت دوری همو نداریم وقتی از هم دور می ...

ای بابا خب الکی به مامانت اینا بگو شوهرم گفته دیگه خسته شدم دیگه نمی‌خوام این زندگیم یکم بترسونشون

اگه میخوای بری سر خونه زندگیت. بشین با شوهرت حرف بزن. بگو بیا خرجو کم کنیم. حنابندونو کنسل کن کلا. ...

من کل فامیلام از خودم اماده ترن من هنوز هیچ کاری نکردم همشون خریدو همه کاراشون کردن منم حنابندون کنسل کنم از یه هفته جلو تر همشو رو دلمونن  . از طرفی هم تک دخترم نمیزارن بخوام کنسل کنم

من پولم کجا بود کاش داشتم وام ازدواجمم دادم ب همسرم برا خرجای عروسی و خونه و اینا با وام خودش

من جای شما بودم عروسی کنسل میکردم میرفتم سر خونه زندگیم. بعد پولم ک جور شد عروسی میگرفتم

ای بابا خب الکی به مامانت اینا بگو شوهرم گفته دیگه خسته شدم دیگه نمی‌خوام این زندگیم یکم بترسونشون

گفتم شوهرم بیچاره دیگه حرفی نمیزنه ولی امروز گفتم شوهرم میگه خب تکلیف مارو روشن کنن هزار کمو زیاده من میخوام کارای عروسیم کنم ببینم چکار میکنن

وام ازدواجت چرا دادی همسرت؟

پس پدرت خیلی برات زحمت کشیده ناشکر نباش

کاربریم دست خودم و دوستامه  
من جای شما بودم عروسی کنسل میکردم میرفتم سر خونه زندگیم. بعد پولم ک جور شد عروسی میگرفتم

یکی از فامیلامون همین کارو کرد چقدر مسخرش کردن