2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 74 پست
عروسی با داماده  جهازیم خریدم . فقط الان پول خرید لباس با طلا برا داماد مونده ک جور نمیشه😔

برای داماد که طلا نمی‌خرند اگر منظورت حلقش هست نقره بخر بگو طلا ضرر داره وازاین حرفا مذهبی ها اصولا نقره میندازن .لباس هم فقط کت وشلوار عقد با عروسه. کت وشلوار عروسی با خودشه .

زن و شوهرین بهش بگو فعلا خودت بخر اینارو ایشالله برات جبران میکنم سال دیگه کادو سالگرد می‌خریم برات .نشین غصه بخور دختر هست پول جهازش هم از شوهرش میگیره ‌.دیدگاه خودتو زاویه دید خودتو به مسائل تغییر بده . هرکه طاووس میخواد جور هندوستان هم بکشه .‌‌.‌‌اون داره زن میگیره همینکه جهازم دادی لطف کردی وگرنه طبق قانون جهاز رو باید با پول مهریه خرید و هدیه زنه و ب عهده زن نیست خریدش

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
جهیزیه و خونه گرفتیم . از طرف نامزدم تقریبا اماده هست بابامینا نمیتونن پول خرید دامادو جور کنن منم ن ...

عزیزم پدرومادر تا همین جاشم لطف کردن تواین اوضاع دوروز دیگه میری سرخانه زندگی میبینی ارزش نداشت پدرومادرت رو اذیت کنی بهترین مرد هم قدر نمیدونه هیچ وقت تمام خودت رو خرج مرد نکن . تهران وام ده تومنی میدن بشرط اینکه یسال نگذشته باشه از عقدت یه چک میخوان فقط با گردش حساب ده تومن .بزن وام ازدواج چهارسوق. حضوری برو سریع میدن بهت

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پولم کجا بود کاش داشتم وام ازدواجمم دادم ب همسرم برا خرجای عروسی و خونه و اینا با وام خودش

چ اشتباهی کردی . الان دقیقا بازم میخوای خرج کنی ؟ والا منت بذار سرش ببرش خودش خریداشو کنه .

بگو میخوام موهامو کراتین کنم ۴ تومن میشه ‌

برو کت وشلوار ۴ تومنی بخر براش . 

برای داماد که طلا نمی‌خرند اگر منظورت حلقش هست نقره بخر بگو طلا ضرر داره وازاین حرفا مذهبی ها اصولا ...

مشکل من شوهرم تنها نیست دورو برش سگ زیاده دهنشون دو متر بازه  ن حلقه ک برا عقد خریدیم کت شلوارم عقد خریدیم ولی عروسی هم باید بگیریم . 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

عزیزم پدرومادر تا همین جاشم لطف کردن تواین اوضاع دوروز دیگه میری سرخانه زندگی میبینی ارزش نداشت پدرو ...

من دیگه دوساله تقریبا عقدم

چ اشتباهی کردی . الان دقیقا بازم میخوای خرج کنی ؟ والا منت بذار سرش ببرش خودش خریداشو کنه . بگو میخ ...

اینکارا ک میکنه وامم چقد منت گذاشتم گفته جبران میکنم برات

میگه هر وقت بابات پول گیرش اومد

ببین خیلی سنت کمه ‌از اون دخترایی هستی که خانواده رو اذیت میکنی واسه خونه و شوهرت . دودش میره تو چشم خودت بعدا .

شوهر من جهاز ک خریدم هریه تیکه عرق شرم ریخت میگفت وظیفه منه من اومدم سراغ تو بات ازدواج کنم و هزاربار تشکر میکرد از خانوادم و خیلی چیزارو بااینکه کلی خودش خرج داشت گفت میخرم . اجازه نداد یه تیکه لباس یاهرچی ما براش بخریم بااینکه داشتیم اما مردونگی اش و استقلالش اجازه نمی‌داد. ما به زور ب عنوان هدیه تولد و این چیزا بهش می‌دادیم.همیشه از دوستی تا نامزدی   وعقد پول میزد ب حسابم ‌. تو نامزدی هربار دعوت می‌شدیم منو می‌برد خرید و خرج تمام وکمال من و ازدواجمون رو بر عهده خودش میدونست هرگز تو دهنش نیومد بگه رسم چیه قانون چیه مثل مرد پای زن و ازدواجش بود‌.خانوادش هم بهش کمک نمیدادن . شوهر من عالیه آره اما رفتار خود منم شدیدا موثر بوده . بهش همیشه میگم پدر مادرم حقشونو ادا کردن وحالا نوبت توعه نشون بدی لایق داشتن من هستی یانه از مادیات تا عاطفی . الانم مادرم خرید میکنه بیاره خونمون شوهرم ۳ برابرش رو هفته دیگه می‌خره میبره .من پدر مادرم رو خودم تو چشمش بزرگ کردم . چرا پدر مادرت رو میچلونی و میخوای ثابت کنی اکر خرج کنن خوبن و ابرو داری کردن ‌. شوهرت وضع تورو میدونه چقدر بی رحم و بی درک باید باشه که هم زجر کشیدن تورو ببینه هم خانوادت و باز شمارو بذاره تو منگنه ‌. تو خیلی دفاع میکنی از شوهرت بدون اینکه لایق دفاع باشه ‌نکنه لطف کرده از نظرت تورو گرفته! شوهر خانواده نمیشه اینو همیشه یادت باشه .

مشکل من شوهرم تنها نیست دورو برش سگ زیاده دهنشون دو متر بازه  ن حلقه ک برا عقد خریدیم کت شلوارم ...

بخدا حرصم گرفته از دست مظلوم بودنت و اینکه مثل زنای قدیم بابت حرف مردم خودتو زجر میدی.

همیشه بگو زندگی من قوانین من.

قوانین زندگیت رو خودت بساز .

فکر میکنی فامیل و خانواده شوهر من دهنشون باز نبوده و بی فرهنگی ندارن ؟

اما چیشد بعد ۴ سال همه میگن چه شانسی چ بختی شوهرش رو چشمش گرفته زنو خونواده زنش رو .

همه حسرت میخورن و میگن خوشبختی یعنی این . من قدر خودمو خانوادم رو دونستم و همیشه خودمون رو تحت هر شرایطی بالا گرفتم .

اول این فقط حس من بود.حالا این حس یه فامیله که ما ارزشمندیم.

مادرم چقدر غر میزد که بذار فلان کارو کنیم و فلان خرج هرگز بهش اجازه ندادم دخالت کنه

ببین خیلی سنت کمه ‌از اون دخترایی هستی که خانواده رو اذیت میکنی واسه خونه و شوهرت . دودش میره تو چشم ...

منکه خانوادمو جلو شوهرم نمیارم پایین اتفاقا انقدر بردم بالا ک جرات نداره بخواد اعتراض کنه بعد خسیسم نیست هرچی کار میکنه کلا برا منه خرج من میکنه مناسبتا همشو انجام میده کادو میده کلی دوسم داره  تو همه چی بیسته ولی سر مسئله جهاز دوتامون مثل همیم یعنی اونم جهاز خرید کرده تمام وسایل بزرگو اون خریده ولی خب سر مسئله عروسی اون خودش میگه اصلا باباتینا نمیخواد هیچ خرجی کنن من خانواده خودم راضی نمیشن ن میزارن ما عروسی کنیم ن هم پول جور میکنن . وگرنه شوهرم ک میگه من همه کار میکنم خانواده اجازه نمیدن

بخدا حرصم گرفته از دست مظلوم بودنت و اینکه مثل زنای قدیم بابت حرف مردم خودتو زجر میدی. همیشه بگو زن ...

منم شوهرم خوبه ولی متنفرم از خانوادش همش دنبال اینن مو از ماست بکشن تازه عقد کرده بودم مامانش هنش بحث جهاز میکرد میگفت من برا دخترم فلان کردم بسان کردم خداروشکر تا ۳ ماه بعد عقدم همه جهازمو خریدم از بهترین مارکا و لوکس ترین همشم ب شوهرم میگم از همشون خونمون دور تر باشه الان یه ماهه میگردیم برا خونه اما نزدیک اونا بوده نگرفتم گفتم دور میگیریم فکرمون هم راحته 

منکه خانوادمو جلو شوهرم نمیارم پایین اتفاقا انقدر بردم بالا ک جرات نداره بخواد اعتراض کنه بعد خسیسم ...

ببین من که خبر ندارم چون تو دقیق نگفتی ولی زرنگ باش خودت پاشو شوهرت رو آخر هفته ببر خریدارو کن ب خانوادت هم بگو مثلا آشنا داشت رفیقش گفته بود بیا مغازه ما تخفیف میدیم دوست داشت بریم اونجا. بشین فیلم برباد رفته رو ببین یه فیلم کلاسیک هست خیلی خیلی جذابه . اون حس هوشمندی زنانه ات ب کار بیفته عزیزدل من .  یکم باهوش باشی دو طرف رو مثل موم تو دستت میگیری ‌همیشه رئیس همه باش و همه رو کنترل کن جوری که خودشون نفهمن 

منم شوهرم خوبه ولی متنفرم از خانوادش همش دنبال اینن مو از ماست بکشن تازه عقد کرده بودم مامانش هنش بح ...

مادر شوهر من عفریته ترینه ازاین حرفا هم زیاد میزد میدونی من چی میگفتم ؟ با حالت تمسخر میگفتم وای مگه حالا جهاز نمیدادی شوهر محدثه جون پس میداد محدثه رو شک داشتی شوهرش دوسش داشته باشه ؟ والا شوهر من فقط خودمو میخواد من با دخترای دیگه فرق دارم شوهرم دنیا رو ب پام میریزه .

لجش می‌گرفت من پررو ام زنگ میزد ب فامیلا ب مامانم .مامانم همیشه بهش میگفت حالا حرفاتو بزن به دوماد میگم ببینم نظر اون چیه ب حرفات .

تو فامیلم حرف می‌زد بقیه اتو میگرفتن منو اذیت کنن میگفتم وای من مادرشوهر کشم همه هم فهمیدن 

همش تلقین میکردم ب همه که این منم ک دارم عذابش میدم و خودش هم باورش شد و از صندلی صدور عذاب انداختمش پایین ‌. هربارم چیزی میگفت زنگ میزدم بخش میگفتم حسودیت شد بازم و میخندیدم .

حالا ۲ سال اول تحملش کردم و رومون باز نبود 

دوسال دوم اینقدر دارک شد و من یذره نترسیدم از دارک شدن روابط و فضا و الان نگم برات بعد یه سیاهی غلیظ رسیدیم ب نور بی نهایت 

هرگز نترسیدم همیشه جنگی رفتار کردم اما شوهرم ندید و بقیه هم میگفتن انکار میکردم و فرشته مهربان میشدم. همیشه هم میگم هر بزرگی احترامش دست خودشه . هیچ جانم از مادرشوهرم بد نگفتم فامیلا هم میپرسن من میگن وای خیلی گوگولو حسوده آدم غصه اش رو میخوره کاش میشد درمان بشه عذاب نکشه .

ببین زندگی با مادر شوهر بد اینجوریه که اون حمله میکنه تو دفاع 

ولی این اشتباهه نذار نفس بکشه حمله کن مداوم پ بی توقف به صلابه بکشش یجوری بشه اسمت اومد فرار کنه .

اما هوشمندانه و زیرکانه با آرامش بدون دعوا با لغات و حرفای سوزناک مادر شوهرای بد پراز ضعف و نقطه ضعف هستن پیدا کن نابود کن نتونه نفس بکشه .

یه جماعتی رو باید کنترل کنی .

همیشه شاد و قوی باش سرت بالا باشه 

وقتی گند زدی پررو ترم شو 

تا میتونی شوهرت در کنار تو آرامش حس کنه

پیش مادرش تنش داشته باشه