2777
2789
عنوان

عروسیمه ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 74 پست
اخه میترسم نرسم . فعلا ب شوهرم گفتم خونه و رهن میکنیم کم کم وسایلارو میبریم بعدش خدا بزرگه انشالله م ...

راستی برای آرایشگاه و لباس برو بخدا دیر میشه میری برای لباس میبینی عروسیش ۵ماهه دیگری لباس انتخاب کرد رزرو کرده و در ثانی امکان داره لباسی که تو بخوای جورنشو رزرو باشه لباس مهمه حالا آرایشگاه و یه کاری میکنی اما لباس رو نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دقیقا عین من جهازم آماده بود پول نداشتم خرید کنم دامادهم همه کاراشوکرده بود اما شاید باورت نشه ...

حلقه و اینا ک ما زمان عقدمون خریدیم برا عروسی رسممون پلاک زنجیر هست الان بخدا گرفتار موندیم رو پول خرید لباس و اینا  نمیشه حرفشم زد ب نامزدم ابرو ریزی میشه میگم منکه جهازم امادس بیام برا دقیقه اخرش برا خرید خانوادمو کوچیک کنم 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

جهیزیه و خونه گرفتیم . از طرف نامزدم تقریبا اماده هست بابامینا نمیتونن پول خرید دامادو جور کنن منم ن ...

خب نمیتونید قرض کنید؟ 

یا وام خونگی بذارید اولیش رو خودتون بردارید؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حلقه و اینا ک ما زمان عقدمون خریدیم برا عروسی رسممون پلاک زنجیر هست الان بخدا گرفتار موندیم رو پول خ ...

الان دقیق بگو چه رسمی برای خریدهای داماد دارین؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تو خرید عروسی بجز لباس و کفش و حلقه همه رو حذف کن. به شوهرت بگو مهم نیست بعدا بخریم . یا از خودش پول ...

خودشم خرج عروسی خیلییییی هست بیچاره از بس افتاده تو خرج خودمم دلم میسوزه براش  حلقه برا عقدمون خریدیم الان پلاک زنجیر مونده و لباسا . هرچی ب مامانم میگم حداقل ب من بگو تیر عروسی میکنیم تا من نوبتامو بزنم مامانم میگه هنوز خیلی وقت داری هیچی نمیگه بهم هرچی میگم بابا پر میشه اصلا

اتفاقا سعی کردم مختصر بگیرم ولی خرجا خیلی زیاده  الانم اگر بابامینا اکی بدن میشه ولی گیر افتادی ...

من قبل عروسی همسرم واسه خرید کم اورد. چک داشت و تازه کارشو راه انداخته بود. بهم گفت یه ماه دیگه پول دستش میاد. مام طلاهامونو خریده بودیم. منم گفتم هرچی داریم بریزیم رو هم خریدا واجب انجام بدیم. 

قراره یه عمر زندگی کنی باید با همسرت راحت باشی

راستی برای آرایشگاه و لباس برو بخدا دیر میشه میری برای لباس میبینی عروسیش ۵ماهه دیگری لباس انتخاب کر ...

بخدا انقدررررفشار رومه ک سرم میخواد منفجر بشه خب خواهر ب من نمیگن تاریخ درستو مشخص نمیکنن من برم لباسو واسه چه تاریخی بگیرم اخه

خب نمیتونید قرض کنید؟  یا وام خونگی بذارید اولیش رو خودتون بردارید؟

از شانس من صاحب خونه مامانمینا  زنگ زده گفته بلند بشید اینا هم پولشون کمه موندن توش

الان دقیق بگو چه رسمی برای خریدهای داماد دارین؟ 

کت شلوار . لباس حنابندون . گردنبند طلا. وسایل بهداشتی حمام و حوله و وسایل اصلاح و این چیزا با لباسای تو خونه ای و زیر پوش و این چیزا

من قبل عروسی همسرم واسه خرید کم اورد. چک داشت و تازه کارشو راه انداخته بود. بهم گفت یه ماه دیگه پول ...

اخه من طلا چندانی هم ندارم شوهرم میگه اینا برا عروسی میخوای تازه کمم هست باید بازم بخرم

بخدا انقدررررفشار رومه ک سرم میخواد منفجر بشه خب خواهر ب من نمیگن تاریخ درستو مشخص نمیکنن من برم لبا ...

خب گلم مگه داماد نباید تاریخ بزارن براتون؟؟تو تاروزی که تاریخ تالار مشخص نشده جوش نزن

کت شلوار . لباس حنابندون . گردنبند طلا. وسایل بهداشتی حمام و حوله و وسایل اصلاح و این چیزا با لباسای ...

للباس حنابندون چیه ؟الان بجز کت شلوارش بقیش که آسونه میتونید از یه نفرقسطی برداری