2777
2789
عنوان

اوناییکه طلاق گرفتن میشه بیاین

426 بازدید | 39 پست

به ته خط رسیدم دیگه 

چجوری تونستین من دیگه آخرشم ولی نمیتونم طلاق بگیرم 

دیشب ۳ نصف شب از ناراحتی عصبانیت به نادر شوهرم زنگ زدم به مامانم 

زنگ زدم همه رو بیدار کردم 

مامانم میگه دیگه تو بخای بمونی هم ما نمیزاریم

صب گفت وسایلتو جمع کن الان بیا

ولی من نمیتوووووووونم😭😭😭😭😭😭

کاش بمیرم چون نه راه پس دارم نه پیش

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه

طلاق مسیر سختیه اما گاها نجات بخش

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

شما مشکلت چیه فقط مادرشوهرت؟شوهرت چیزی بهش نمیگه؟

منم به ته خط رسیدم

همسرم یه شیطانه وخیلی اذیتم میکنه

واگذارش کردم به حضرت زینب

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
چرا نمیتونی

بچه رو چیکار کنم شبو کلا نشستم نگاش کردم نمیتونم بزارمش برم مریضم هست

خانوادم میگن بچه رو نیار بیا ببرمم اصلانمیشه 

از بعد طلاقم میترسم خیلی 

بعدم خواهرمم جدا شده برم همه حرف میزنن پشتمون 

و ابنکه دوستش دارم عوضیو 

مشکلت چیه طلاق مسیر سختیه اما گاها نجات بخش

مشکلم کلا شوهرمه هر کارو هر اخلاقش 

دقیقا برا من نجات بخشه ولی نمیتونم 

کاری به هیچی ندارم اما اینو بدون همین مادری که میگه جمع کن بیا بچتم نیار فردا روز سرزنشت می‌کنه که زن نبودی زندگیتو حفظ کنی از حرفم ناراحت نشو چون عین این اتفاقا برا خودم افتاده هر کاری کردی هر تصمیمی گرفتی بچتو با هیچی معامله نکن

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
شما مشکلت چیه فقط مادرشوهرت؟شوهرت چیزی بهش نمیگه؟ منم به ته خط رسیدم همسرم یه شیطانه وخیلی ا ...

من با مادر شوهرم مشکل ندارم با خودش مشکل دارم 

منم واگذارش کردم به خدا ولی میبینم اون کاری نداره 

منم دیگه نمیتونم تحمل کنم

بچه رم نمیتونم ول کنم برم نمیتونمم بیخیال کاراش بشم 

زنگ زدم نصف شبی اونارم ناراحت کردم حالام میگم طلاق نمیگیرم

مشکلم کلا شوهرمه هر کارو هر اخلاقش  دقیقا برا من نجات بخشه ولی نمیتونم

عزمزمه این حرفمو جدی بگیر هز یه مشاور کمک بگیر حداقل تکلیفت با خودت مشخص میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
شما مشکلت چیه فقط مادرشوهرت؟شوهرت چیزی بهش نمیگه؟ منم به ته خط رسیدم همسرم یه شیطانه وخیلی ا ...

والا با واگذار کردن هیچی نمیشه 

روز ب روز  گردن کلفت تر میشن

مشکلم کلا شوهرمه هر کارو هر اخلاقش  دقیقا برا من نجات بخشه ولی نمیتونم

خیلی اژ مشکلات رو میشه یه جوری سر کرد ولی خیانت و کبود جنسی رو نمیشه. اگه این دوتا نیست سعی کن تلاش کنی برای درست کردنش