2777
2789
عنوان

مادران گرامی (بیخیال)

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرمنم اومد داشت تخم مرغ صبونه میخورد بچشو گذاشته بود روپتو برااینک سربچشو گرم کنه شیشه نوشابه ...

هعی خواهر این که میگم فقط یه نمونه از کاراست

عمم اومده بود خونمون بعد تخته جادویی داشتم گذاشته بود جلو دست بچش منم مدرسه بودم خودکاری کرده بود برگشتمم دیدم اسباب بازیام دست بچشه داره خرابشون میکنه ازش گرفتم گریه افتاد اومد با کیفم سرگرمش کنه کیف رو ازش گرفتم پاشدن رفتن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

عزیزم من همه وسایلم لوکس و گرونه نخریدم ک ی بچه بی ادب خراب کنه وقتی بچه خودم حق دست زدن نداره بی تع ...

مام لوکس نیست اما خرابکارن مادرمم میگه مهمونی رو تلخ نکنیم

دقیقا

موافقم بخاطر همین با مادر های که بچه کوچیک دارن رفت آمد نمیکنم چون معمولا انتظار دارن بچش هرکاری دلش ...

دلیل نمیشه تو رفت و امدتو محدود کنی باهاشون برخورد کن

متنفرم از اینجوریا

جاریم و خواهرشوهر همینن

بچه ها فضول خودشونم بیخیال

خونه آدمو نابود میکنن

دوست ندارم بیان

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
دلیل نمیشه تو رفت و امدتو محدود کنی باهاشون برخورد کن

چیزی بگیم

میگن بعد چند ماه اومدیم ال کرد بل کرد

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
چیزی بگیممیگن بعد چند ماه اومدیم ال کرد بل کرد

خواهرشوهر و جاری کاری هم نکنی شاکین پس چرا سکوت کرد وقتی از اول بده بودی از دیدشون .! باهاشون برخورد برن تو زندگیت نیستن تا اون وسیله رو میخری چقدر اذیت میشی

علاقه ای ندارم بهشون بی نظم هستن

اون دیگه بحثش جداست اما اگه صرفاً سر همین موضوع تاپیک من بود برو و بیان فقط برخورد کن باهاشون

هعی خواهر این که میگم فقط یه نمونه از کاراست عمم اومده بود خونمون بعد تخته جادویی داشتم گذاشته بود ج ...

وای ک چقدر بعضیا بی شخصیتن خوب خبرتون برابچتون اسباب بازی بیارید خووووو

عیبی نداره خوشگلم همیشه همینکاراروکن هرچیتو دست زدن بگیر

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

وای ک چقدر بعضیا بی شخصیتن خوب خبرتون برابچتون اسباب بازی بیارید خووووو عیبی نداره خوشگلم همیشه همین ...

دقیقا (این نمونه بچگی بود الان بزرگ شدم چیزهایی میبینم هنگ میکنم)

والا من هرچقدر هم شخصیتم منفور بشه با بچه برخورد میکنم دلیل نمیشه مادر و پدرشون تربیتشون نکرده من ضرر ببینم سمت مادریم گله ندارن اما پدریم گله میکنن منم میخندم میگم ادب کنید برید خونه بقیه که اینجور هم نشه

دقیقا (این نمونه بچگی بود الان بزرگ شدم چیزهایی میبینم هنگ میکنم)والا من هرچقدر هم شخصیتم منفور بشه ...

🤣🤣خوب میکنی عزیزم اتفاقا شخصیت شما درسته اونامنفورن فک میکنن توله ها شون براهمه عزیزن

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»