2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم دیوونه شدمممم

341 بازدید | 53 پست

سلام من نهمم ولی به هیچ شغل و رشته ای علاقه ندارم!!

راستش قبلا تجربی دوست داشتم پشیمون شدم گفتم برم انسانی روانشناسی که اونم باید تا دکترا بخونی وارد بازار کار بشی

نمیخوام به کسایی که رفتن رشته انسانی توهین کنم❗️من از حدودا ده نفر پرسیدم فقط چند نفر از رشته انسانی راضی بودن

تحقیق کردم اینجوری شد که :

✅ رشته هاش بدرد ایران میخوره

❌ بازار کار متوسط یا ضعیف

❌ درآمد متوسط یا ضعیف ( میدونم همه از همون اول پول در نمیارن باید تلاش کنن ولی خب بازار کار و رشته هم مهمه )

❌ مهاجرت پایین

کسی که رشته وکالت معلمی حسابداری و ... دوست داره میره دنبال انسانی دنبال علاقه ذهنیش

رشته تجربی هم خیلی سنگینه باید کلی تلاش بکنی معدل بیست هام بعضی پشت کنکور موندن از بس که سخت تلاش خیلی بالا میخواد

!!️ منتو مباحث حفظی ( تاریخ ، جغرافیا ، ادبیات ، عربی ، دینی و ....) خیلی خوبم همش ۱۹ و ۲۰ رشته انسانی درساش و دوست دارم شغل هاش و نه!!!

!!️ تو مباحث حل کردنی فرمول و مسئله ضعیفم ( شیمی ، فیزیک ریاضی ) ریاضی هم اصلا دوست ندارم

❕هنرستان هم زودتر به درآمد میرسی بازار کار خوبی داره منخودم نقاشیم خیلی خوبه اما میگن علاقه خیلی مهمه نداشته باشی زود خسته میشی تو کنکور علاوه بر درس های عمومی درس های تخصصی رشته هم میاد! بعد بدیش اینه کهتو رشته های نظری بعد کنکور شغل و انتخاب میکنی ولی هنرستان باید هموناول بگی چی میخوای بری

امتحان ترم اول که هنوز تموم نشده ولی معدلم ۱۹ به بالا هست حالا انسانی بهتره یا هنرستان برای کسی که چیزی علاقه نداره؟

چطوری باید علاقه و پیدا کنم؟

زیاد نوشتم ببخشید چشمی بخونین 🤭🤣

حال ندارم کامل بخونم

ولی من تجربیم

اگه میتونی پاره شی ولی لباتو بزاری رو هم بگی امممم امممم و بخونی برو

اگه نه برو هنر همین خوش میگذره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروقران تجربی نیا

تجربییییییی نیااااااااااا

اگه میخوای حس بی ارزش بودن و خنگ بودن و بدبخت بودن رو تجربه کنی بیا

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

حال ندارم کامل بخونمولی من تجربیماگه میتونی پاره شی ولی لباتو بزاری رو هم بگی امممم امممم و بخونی بر ...

چندمی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بنظرم سیستم ایران مشکل داره ک بچه ۱۵ ساله رو مجبور میکنه انتخاب رشته کنه ادمتا ۱۷ ۱۸ سالگی اصلا نمیدونه و نمیفهمه ب چی علاقه داره و تو چی استعداد داره

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
چندمی

من سال اولیه پشت کنکورم

شاید امسال رفتم رشته اتاق عمل

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

ببین اصلا دور رشته های نظری رو خط قرمز بکش چون باید علاقه شدیدی داشته باشی چه انسانی چه تجربی چه ریاضی همشون رشته های سختی هستن و علاقه شدیدی باید داشته باشی که انتخاب کنی بعد الانم با این وضعیت امتحانای رشته های نظری همش شده نهایی یعنی از اداره میاد و کس دیگ ای صحیح میکنه پس اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم و وقتی هم گفتی به هیچی علاقه نداری پس بهتره انتخابت بین رشته های هنرستان باشه هم راحت تر دیپلم میگیری هم اینکه کنکورشونم سخت نیست زیاد و اینکه امتحان نهایی هم ندارن راحت و بی دردسر دیپلم میگیری تموم میشه میره

رشته های هنرستانم گرافیک و کامپیوتر و حسابداری و معماری و دکوراسیون داخلی و طراحی دوخت و هنر اینا هست البته اگه دختری اینا مناسب ترن برات وگرنه اگه پسر باشی رشته های هنرستان مثل مکانیک و برق اینا بهتره باز انتخاب با خودته اما هنرستان بری بهتره راحت تری

اگر هدفت از انتخاب رشته انسانی آینده شغلی هست ولی علاقه نداری و نمیخوای درس بخونی اصلا به این سمت نیا...رشته انسانی خیلی سنگینه حجم بالای دروس حفظی در کنار سختی دروس مفهومی اش ...رقابت توی کنکور انسانی هم بالاست

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟