2777
2789
عنوان

اوناییکه طلاق گرفتن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 39 پست
خب چرا میخوای طلاق بگیری اصن؟؟

خسته شدم از اخلاقای شوهرم قمار باز رفیق باز گیر میده شدید همش برداشتهای اشتباه میکنه قبولم نمیکنه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مشکلت چیه که تا این حد صبرت تموم شده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کاری به هیچی ندارم اما اینو بدون همین مادری که میگه جمع کن بیا بچتم نیار فردا روز سرزنشت می‌کنه که ز ...

اره همه اینا رو میدونم حالام نه میشه اینجا بمونم نه اونجا برم 

از خدا میترسم وگرنه خودمو میکشتم

عزمزمه این حرفمو جدی بگیر هز یه مشاور کمک بگیر حداقل تکلیفت با خودت مشخص میشه

با قمار بازی مگه میزاری چیزی بمونه من برم دکتر 

اصلا هم نمیدونم برم اونجا چی بگم چجوری شروع کنم 

وقتی میخام اصلا از این چیزا حرف بزنم گریه نمیزاره چیزی بگم 

شوهرم همش میگه تو گریه میکنی من دلم برات بسوزع ولی من برام مهم نیست

والا با واگذار کردن هیچی نمیشه  روز ب روز  گردن کلفت تر میشن

اره منـکه ایمان اوردم خدا خدای ظالمینه

ظالم باش و سالم باش

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
والا با واگذار کردن هیچی نمیشه  روز ب روز  گردن کلفت تر میشن

اره من دیگه واقعا شدم مرده متحرک ولی این برا خودش میچرخه میگرده

اره همه اینا رو میدونم حالام نه میشه اینجا بمونم نه اونجا برم  از خدا میترسم وگرنه خودمو میکشت ...

بمون خونت خانم خونه خودت باش خراب کردن زندگی رو همه بلدن این ساختنه که هنر میخواد

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
خیلی اژ مشکلات رو میشه یه جوری سر کرد ولی خیانت و کبود جنسی رو نمیشه. اگه این دوتا نیست سعی کن تلاش ...

خیانتم دیدم ازش ولی الان چند ساله نه 

این دوتا نیست مشکلم کلا من هر کاری میکنم گیر میده دیشب از قمار ۳ اومده خونه زنگم میزنم گوشیو خاموش میکنه آخر مامانمینارو بیدار کردم زنگ زدن به دوستش تا اومده خونه 

رفیق بازه

اینطوری فکر نمیکنید همسرتون ناسازگار تر میشه و دیگه میدونه در هر حالتی شما تو اوت زندگی ماندگار هستی ...

متوجه نشدم

بعد طلاق قرار نیست ادم بمیره تازه همه چی بهتر میشه اولیش سلامت روحی 

بدم باشه از زندگی الانم بهتره کاش بتونم 

دیشب با اون همه ناراحتی فشار عصبی نت نستم تصمیم بگیرم برم از این زندگی 

نمیدونم خدا منو براچی افریده

من شوهرم خیلی اذیتم میکرد و یه جورایی فکر میکرد هرکار کنه من میمونم دوهفته پیش دعوامون شد منم نصف شب ...

منم چند بار اینکارو کردم اومد دنبالم ولی انقد دعوا میکنیم هر دو خسته شدیم الان دیگه میگه پاشو برو

گفتم صبح برو هر کاری لازمه برا طلاق بکن میگه اینجوری طلاقت نمیدم باید بری دو سه سال همینجوری بشینی خونه بابات بعد

ولی خب من خوده طلاقو نمیتونم با اینا مشکل ندارم 

متوجه نشدم

وقتی شما همه رو درجریان قرار میدی ک دعوا و ناراحتی هستش

و با اینکه بقیه میگن بیا قهر میمونی توی اون خونه همسرتون خیلی راحت تر رفتار میکنه میگه من هرطور باشم حتی بقیه هم درجریان قراربگیرن همسرم میمونه و ترکم نمیکنه. پس مشکل رو خودتون حل کنید نه اینکه احساساتی بشین و بقیه رو درجریان قرار بدین. دفعه بعد مادرشوهر و مادر هم اهمیت خاصی نمیدن میگن با هم خوب میشن و بیخیال ب مشکل شما

منم چند بار اینکارو کردم اومد دنبالم ولی انقد دعوا میکنیم هر دو خسته شدیم الان دیگه میگه پاشو برو & ...

منم عین شما از طلاق میترسم بااینکه شاغلم وخودم خونه دارم و بچه ام ندارم 

شوهرمنم عین شوهرشماست هرکار خودش بخواد میکنه الانم که دیگه راجت و آزاد میچرخه واسه خودش 

گناه من سادگی بود .
دقیقا مشکلت چیه که تا این حد صبرت تموم شده

شهرم دیشب ۳ زنگ میزدم اخرم گوشیو خاموش کرد ج نداد همش تو قماره 

رفیق بازه 

ما کلا خانواده ی راحتی هستیم ولی اینا شدید گیییرن مثلا یهو میگه تو اون روز پیش فلانی چادرتو نکشیدی صورتت تو بدی

یا مثلا چند وقت پیش من اصلا حواسم نبود پیرهنم یقه ش باز بود اونجوری اومدم برای پسر خاله ش چایی اوردم جدا هم حواسم نبودا من کلا حتی با مو باز مشکل ندارم ولی از یقه باز اصلا چندشم میشه

حالا گیر داده از اون موقع تو الکی خودت اونجوری اومدی همش میگه تو کونتو داری برا اینو اون نشون میدی در حالیکه مادربزرگ خودش با برادر شوهرش شوهرشو کشته بود خودشون انقد بدن منم اونجوری میبینه 

بخدا من اصلا لیاقتم این نبود من خیلی اون اینچیزا حساسم حتی داداشش همیشه میگه تو مردی برا خودت 

ولی این آشغال عوضی 

یه بار محبت کردنشو ندیدم تو این چند سال 

2790
2778
2791
2779
2792