2777
2789
عنوان

اوناییکه طلاق گرفتن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 39 پست
بمون خونت خانم خونه خودت باش خراب کردن زندگی رو همه بلدن این ساختنه که هنر میخواد

زیاد تلاش کردم برا ساختن 

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
منم عین شما از طلاق میترسم بااینکه شاغلم وخودم خونه دارم و بچه ام ندارم  شوهرمنم عین شوهرشماست ...

یه وقتی حسرت جوونی بز دست رفتتو میخوری

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی شما همه رو درجریان قرار میدی ک دعوا و ناراحتی هستش و با اینکه بقیه میگن بیا قهر میمونی توی اون ...

انقد اینجوری قهر و دعوا کردیما 

اوناهم از دسته این آشغال خسته شدن اصلا گوش نمیده 

بعد من با این همه زجری که کشیدم از دست این 

اونم انقد دلایل داره که از من ناراحته ولی واقعا من هیچکدومو مقصر نیستم ولی حالیش نیس میگم اشتباه میکنی میگه تو رو من میشناسم ولی واقعا کلا اشتباه میکنه 

شهرم دیشب ۳ زنگ میزدم اخرم گوشیو خاموش کرد ج نداد همش تو قماره  رفیق بازه  ما کلا خانواد ...

این که مادر بزرگ اینو کرده اون کرده ک چرت و پرت

این خودش شکاک 

بگو قمار آکی حجاب نات آکی

ولی بچه داری این سخته

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
منم عین شما از طلاق میترسم بااینکه شاغلم وخودم خونه دارم و بچه ام ندارم  شوهرمنم عین شوهرشماست ...

من تو این شرایط نیستم نمیدونم ولی من اگه خونه و درآمد داشتم میرفتم 

یه وقتی حسرت جوونی بز دست رفتتو میخوری

حسرت اونو میخورم واقعا دیگه الان برمم دیگه حس و حوصله زندگی کردنو ندارم کلا دلم تموم شده انگار هیچی دلم نمیخاد فقط کاش بمیرم ک راهی ندارم از خدا میترسم وگرنه خودمو میکشتم

این که مادر بزرگ اینو کرده اون کرده ک چرت و پرت این خودش شکاک  بگو قمار آکی حجاب نات آکی ...

اره هر چی فک میکنم نمیدونم چیکار کنم بچه رو 

شوهرتو میشه درست کنی 

بخدا بعد طلاق زندگی خیلی سخته 

بچه نداشته باشی راحته 

من بودم عمرا طلاق نمیگرفتم 

من مشکلم خیلی بدتر از شما بود اما با این حال الان پشیمونم که چرا نموندم و دوباره بسازمش زندگیمو 

بعد طلاق بچه ها روحیشون خورد میشه

من هنوزم دوسش دارم عکساشو میبینم گریه میکنم خیلی پشیمونم 

به فکر بچت باش

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

شوهرتو میشه درست کنی  بخدا بعد طلاق زندگی خیلی سخته  بچه نداشته باشی راحته  من بود ...

ای بابا همه یجوری دارن میکشنا 😭

شما که همه دوس داشتین نمیشه دوباره برگردی دور از خانوادش باشین

2790
2778
2791
2779
2792